Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en drivrem i en bil?

En drivrem är det stora bandet som du ser när du öppnar huven på din bil. Drivremmen är ett kontinuerligt band som används för att driva flera kringutrustning i en bil, s motor, såsom en generator, vattenpump, servopump, A /C kompressor och luftpump. Fördelar

En drivrem ger högre spänning i bilen, vilket kommer att öka bilens verkningsgrad. Spänningar hänvisar till kapaciteten av bandets rotation - högspänning skapar mindre friktion i motorn, och ger din bil ett bättre prestanda
Förebyggande /Lösning

. Det är viktigt att byta ut drivremmen när det är planerad att bytas ut, eftersom en bil bälte utseende kommer inte att ge någon indikation om det är på gränsen till fel eller inte.
Fun Fact

En drivrem är ibland till som en serpentin bälte.


Överväganden Det finns några bilar som utnyttjar en multipelsystemet drivrem snarare än en enda drivrem. Om en drivrem bryter i en multipel drivrem systemet, kanske du inser inte det, eftersom du fortfarande kommer att ha möjlighet att köra din bil. Men om du inte fixa din drivrem, kan det orsaka permanenta skador på din bil.
Funktioner

En enda drivrem är mycket lätt att underhålla och ersätta , men om det går sönder, kommer det att orsaka din bil till sammanbrott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71090.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.