Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vanliga bil problem i kallt väder

Kallt väder kan orsaka problem i din bil som kanske inte syns förrän det är för sent och bilen går inte att köra. Låga temperaturer kan sakta orsaka problem i allt från däck till bränsleledningar och i slutändan leda till ett dött batteri eller motor. De flesta problem i bilar under kallt väder tar tid att hända, så korrekt underhåll är den bästa förebyggande. Dött batteri

ett bilbatteri blir försvagad i kallt väder eftersom det driver fler komponenter än under andra årstider. Extra strålkastare tid och köra värmaren, som tar mer kraft än en luftkonditionering.
Frysta bränsleledning

Bränsleledningar riskerar att frysa på vintern eftersom kondens kan bildas på insidan av din bensintank om det blir ont om bränsle. Därför, när temperaturen sjunker, fryser kondens och förhindrar bränslet från att nå motorn.
Trasiga Torkare

Frystemperaturer orsakar vindrutetorkarna att frysa på vindrutan eller bli knäckt, vilket gör det farligt att köra i snöiga förhållanden eftersom snö kan samlas och skymmer förarens sikt.
Tire Pressure

Kallt väder kan orsaka däck förlorar tryck , vilket kan få dem att bli skallig och gör körning på isiga eller snö vägar svårare.
Generatorrem

Generator bälten kan bli knäckt i kalla temperaturer, vilket gör det svårare för bandet att ta makten från gasmotor för el-batteri som kan hindra bilen från att starta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71106.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.