Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Värmeelementet Underlåtenhet Symtom

Alla fordon värmesystem använder värmare kärnor, som liknar små radiatorer i form och funktion, för att utföra grundläggande åtgärder värmesystem. Värmeelementet fel kan orsaka en mängd olika värmare-relaterade problem och symtom. Vad som följer är en kort lista över de vanligaste symtomen på en misslyckad värmeelement. Kall Värmarutgången

Ett fordon värmare som misslyckas med att producera värme efter en tillräcklig fordon warm-up perioden är ofta ett tecken på värmeelement misslyckande. En varmare kärna är utformad för att producera värme, så snart som cirkulerande motorkylmedel blir tillräckligt uppvärmd av motorns värme. En misslyckad värmeelementet förlorar sin förmåga att bli uppvärmd.
Läckande värmeelementet
p Det är vanligt att en misslyckad värmeelement för att utveckla sprickor i dess kärna och /eller värmare slang anslutningar, sprickor som kan tillåta cirkulerande kylvätska läcker ut i omgivande områden, bland annat i ett fordons inre och /eller motorutrymmet.
Oregelbunden Heater Funktion

Ett värmesystem som fungerar oregelbundet --- går från varmt till kallt och tillbaka igen ständigt --- är ofta ett tecken på en misslyckad värmeelement. Som ett värmeelement misslyckas, börjar det att förlora mer och mer av sin värmeelementet integritet, vilket resulterar i oregelbundna värmare funktion.
Långsam Motorvärmare Warm Up

Normalt en värmare kommer att börja producera värme efter att ett fordon har tomgång under några minuter. Ett fordon värmare som tar en onormal mängd tid att värma upp --- 10 minuter eller så --- är ofta ett tecken på ett värmesystem som har en misslyckad värmeelement. Som ett värmeelement misslyckas, förlorar den sin förmåga att fungera normalt.
Värmeelementet Noise

En väl fungerande värmare och värmare kärnaggregatet bör vara praktiskt taget brusfri när i drift. En misslyckad (eller misslyckas) värmeelementet montering ofta gånger gör ljud --- slipning, swooshing eller skrammel ljud --- speciellt direkt efter fordonets start och /eller värmare aktivering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71109.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.