Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Re-cover båt säten

Om du tillbringar mycket tid med din båt, är det troligt att dessa båt säten börjar skrika för underhåll. Inte nog med att era platser genomgå en hel del naturligt slitage medan du använder din båt, men moder natur kan lämna hennes hårda fingeravtryck på era platser också. Varför inte ta en stund för att ge din båt en makeover genom att åter täcka dessa utslitna säten? Du ska vara glad att du gjorde. Saker du behöver
Staple Remover Review Måttband
Vinyl tyg
Raka stift
Sax
Seat skum
Klädsel häftpistol
Klädsel klammer

Visa fler instruktioner
1

Ta båten säten som måste återvinnas. Sväng sätena nedåt. Använd en klammerborttagare att avlägsna de häftklamrar som håller fast tyget till båten sätet. Ta bort den gamla dynan från båt säten efter att du har tagit bort det gamla tyget.
2

Sträck gamla tyget ut på plan yta. Mät hur länge och hur bred den gamla väven är. Lägg ytterligare 6 till 7 inches i längd och 6 till 7 inches i bredd du har mätt. Ta dessa mätningar till en tygaffär. Köp en vinyl tyg som du väljer. Har en anställd klippa tyget till de mått du har tagit av det gamla tyget plus de extra inches. Addera 3

Lägg det nya vinyl tyget på en plan yta. Lägg det gamla tyget båt täcka ovanpå det nya tyget. Använd rak stift för att fästa kanterna av det gamla tyg till det nya tyget. Skär runt den gamla tyget, använder den som ett mönster för den nya kåpan.
4

Place de nya kuddar på båten säten. Sträck nya vinyl tyg över sätena. Använd häftpistol för att fästa vinylskyddet till botten av sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71113.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.