Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vanliga problem med Toyota Echo Car

The Echo är en kompakt bil som tillverkades av Toyota 1999-2005. Modellen var populär på grund av dess låga kostnader och bränsleeffektivitet, men under årens lopp har några vanliga problem med bilen fram. Broms påminner

Toyota har placerat påminner om bromscylindrar Master of 2000 Echos eftersom de kan läcka bromsvätska eller tillåta luft i. Det fanns också en senare återkallelse av Echos produceras under 2001 och 2002 på grund av en problem med uppbyggnad av snö i den bakre däcket och skada bromsledningen.
Andra broms problem
p Det har varit många rapporter om resultatet av broms boosters på Echos. Detta ledde till att förarna behöver för att tillämpa extra tryck på bromspedalen.
Motor

Några Toyota Echos installerades med felaktiga LUFTMASSFLÖDESGIVARE sensorer. Berörda bilar kan ha försenat svarstider för acceleration eller ständigt ha sina "check engine" lyser lyser.
Kontroller och Säkerhetsbälten

ratten som styr hur mycket värme eller luft blåser in i bilen har rapporterats svårt att vända på vissa årsmodeller. Dessutom kan den anordning som förhindrar ett säkerhetsbälte från att vara överansträngda lätt komma iväg på en Toyota Echo.
Hjul

På vissa tidiga modeller, täcker av hjulen var bullriga. Vissa förare rapporterade att klicka och kvittrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71126.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.