Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Byt Chevrolet dörrhandtag

Chevrolet dörrhandtag är typiskt monterade i själva dörren, så du måste komma innanför dörren för att lossa och installera dem. Den exakta metoden för borttagning och utbyte varierar beroende på den exakta modellen för din Chevrolet, så rådgöra med en mekanisk expert eller fordonsindustrin guide för din modell först. Saker du behöver
Duk
Spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Liten skiftnyckel
Drill Nitar
Pop-nitverktygets
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din bildörr fönster rullas hela vägen upp. Lossa kabeln på batteriets minuspol, speciellt om bilen har elektriska reglage på dörrarna som makt lås eller fönster. Ta den manuella fönster vev om det behövs genom att gnida en trasa mellan handtaget och trim panel tills clipset lossnar.
2

Koppla och ta bort alla elektriska manöverkontakter på dörrens dörrfoderpanelen. Använd en platt-blad verktyg som en skruvmejsel för att bända bort ramar, lyft kontrollpaneler ut genom dörren och koppla sina elektriska kontakter.
3

Lossa ramen för den inre dörrhandtaget genom att ta bort skruvarna med en stjärnskruvmejsel och bända på ramen ut med en platt en.
4

bort hela dörrfoderpanelen genom att ta bort alla andra skruvar (vissa kan vara dold under små, flyttbara paneler) och lyft upp panelen och stänga av sina fästen. Skala bort vattnet sköld på dörren.
5

Koppla låset stången från den inre dörrhandtaget, oftast genom att vrida den bort plasten hållaren och lossa stången, sedan borra bort nitarna som fixerar hantera på plats och ta bort handtaget. Anslut ersättare handtag med nya nitar, med hjälp av en pop-nitning verktyg för att installera dem.
6

Ta bort det yttre dörrhandtaget genom att frigöra låset staven från handtaget och lås cylinder och sedan ta bort muttrarna som håller handtaget på plats. Montera det nya handtaget på plats med samma nötter och låscylinder.
7

ihop hela dörren och täckplatta i omvänd ordning efter byte av handtagen. Använd nytt tätningsmedel för att säkra vatten sköld om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71127.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.