Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man löser ett problem Ignition Key

När bilarna blir äldre , startnyckelpositioner låscylindrar slitage ibland till den grad att nyckeln stängs inte längre att starta bilen . Om det inte längre täcks av en garanti , kan ersätta cylindern tändningslåset vara en tidskrävande eller dyrt , men det finns ett annat alternativ . Instruktioner
1

Kontrollera alla nycklar för tecken på slitage eller skador . Om tangenterna är slitna eller skadade , sedan en ny nyckel skulle kunna erhållas från tillverkaren. Om en sliten eller skadad nyckel var problemet , sedan få en ny nyckel kan fungera . Men om tändningen viktigaste låscylindern är också slitna , kommer en ny nyckel från tillverkaren fungerar inte eftersom det skulle passa cylindern i sitt ursprungliga , oanvända tillstånd .
2

Kontakta en erfaren låssmed som kan göra en ny nyckel som matchar cylindern tändningslås i sin nuvarande , slitna tillstånd .
3

Kontrollera den nya nyckeln i övriga billås eftersom det inte skulle fungera . Du kan behöva använda de ursprungliga knapparna för att öppna dörrarna , bagageluckan , och handskfacket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71190.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.