Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en strålkastare på en Ford Taurus

Taurus har varit en välbekant häftklammer av Ford Motor Company sedan 1986. Denna medelstora sedan har upplevt fyra generationer innan den stannade produktionen i oktober 2006. Återinförandet av Taurus kom 2008 som en full-size modell. Strålkastarna har gått igenom många nykonstruktioner och förändringar också. Läs alltid bruksanvisningen innan du försöker byta strålkastarna. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Spetstång
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huva och lokalisera strålkastare församling som måste ha lampan bytas.
2

Inspektera toppen av strålkastare montering mot motorrummet. Olika år kan ha olika kvarhållningsanordningar. Vissa kan ha en fästskruv och två låssprintarna, och vissa äldre versioner kan ha tre fästskruvarna.
3

Demontera fästskruvarna med en spärr och en socket. Ta bort låssprintarna, om tillämpligt, genom att lyfta dem ur position med en skruvmejsel eller vass tång.
4

Vicka på pannlampan fram emot att avsätta den från Taurus. Vila montering på benet eller försiktigt på stötfångaren, men vara noga med att inte repa lacken.
5

Reach bakom strålkastare montering och koppla loss kablaget ansluten till strålkastaren uttaget.

6

Vrid strålkastarens låsringen moturs ett kvarts varv tills den släpper från pannlampan. Ta bort den gamla strålkastaren och släng.
7

Montera nya strålkastare utan att röra vid glaset. Håll den från basen eller ha handskar på, eftersom oljan på mänsklig hud kommer att kraftigt minska livslängden på lampan eller äventyrar den helt och hållet. Omvänd ordning för att installera. Det skulle vara klokt att kontrollera strålkastare för korrekt drift när selen är ansluten tillbaka till den och innan strålkastare församling installeras om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71194.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.