Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ändrar överraskar på en 2002 Chevy Avalanche 1500 2WD

Chevy Avalanche introducerades i slutet av 2001 som en 2002 modell från General Motors. Fordonet kombinerade funktionerna i en full-size SUV sittplatser fem eller sex passagerare med utökade sängen av en pickup. Den finns i två-eller fyrhjulsdrift. Suspensionen har Bilstein varumärke chocker på både fram-och bakaxel. Saker du behöver
bil eller lastbil hängas lyft
Utdragbar pallbock
Mutterdragare
Impact socket uppsättning
set Hand skiftnyckel (box-end/open-end kombination) katalog Hammer
Punch
Momentnyckel
Replacement chocker
Visa fler instruktioner
främre stötdämpare
1

Lyft Chevy Avalanche till brösthöjd på suspenderade hissen. Ta bort centrerar lock på framhjulen, och sedan ta bort muttrarna med en mutterdragare och en 22 mm hylsa. Ta bort de främre hjulen.
2

Använd två hand skiftnycklar för att ta bort den övre chock montering mutter. Håll tappen stillastående med en skiftnyckel samtidigt som du vrider monteringsmuttern moturs med en annan skiftnyckel. Ta bort det inre hjulet-väl stänkskydd kommer att ge mer utrymme att arbeta, men det är inget krav. Ta bort muttern, den övre chock bussningen, och piloten ringen
3

Ta bort den nedre chock monteringsbulten -. Ligger på nedre länkarm fäste - med en hand skiftnyckel för att hålla bulten huvudet stilla när du använder effekten pistol och en sockel för att ta bort fästmuttern.
4

Tryck bulten ur det nedre chock konsolen med en hammare och punsch vid behov. Var försiktig, eftersom chocken släpper när bulten tas bort.
5

Installera den nya chocken med den omvända proceduren. Använd den nya hårdvaran medföljer ersättare chock. Ställ den övre av chocken på plats först och sedan botten av chock. Upprepa proceduren för den andra fronten chock. Byter hjulet och lug nötter. Dra åt muttrarna med momentnyckel inställd på 140 foot-pounds.
Stötdämpare
6

bort de bakre center lock på hjulen och ta bort muttrarna . Ta bort hjulen. Lyft Avalanche upp tillräckligt högt för att komma till toppen och botten stötmontering lätt
7

Justera utdragbara pallbock att stödja en sida av bakaxeln -. Den sida du tänker byta chocken på först. Lämna den andra chocken intakt. Ta inte bort båda stötdämpare samtidigt, eftersom de chocker hjälpa ansluta bakaxeln till ramen för SUV.
8

bort den övre fästmuttern med två hand skiftnycklar. Håll monteringsbulten huvudet stilla med en skiftnyckel samtidigt undanröja fästmuttern genom att vrida den moturs med den andra nyckeln.
9

Ta bort den nedre chock montering mutter med en effekt pistol och en socket hålla i den nedre chock montering bolt huvudet stilla med en hand skiftnyckel. Ta chocken genom att knacka på axeln från de övre och nedre fästbultar eller bort bultarna genom att knacka dem ur sina säten med en hammare och en punch.
10

Installera den nya stötar genom omkastning av förfarandet, den översta av chocken först och sedan botten. Byter hjulet och lug nötter. Flytta stödbenet och upprepa proceduren för den andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71199.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.