Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ställen att gå till Transmission Reparation

Du har flera alternativ när det gäller överföring reparation. Det finns grannskapet reparationsverkstäder och de större butiker anslutna till de stora varuhusen. Det finns överföring specialbutiker och de återförsäljare som säljer din typ av bil. Sedan finns det platser som du kanske inte har tänkt på. Reparationsverkstäder

Du kan gå till någon lokal överföring butiken och få ditt transmission repareras. Om butiken är välkänd och har ett välrenommerat rykte om att vara rättvis, ärlig och göra arbetet på rätt sätt, kan detta vara ett lönsamt val. De flesta platser garantera arbete för livet av bilen eller för återstoden av den tid du äger den. Detta fungerar särskilt väl om du planerar att stanna en bosatt i detta område. Om du är en resenär eller planerar att flytta en längre sträcka, kanske du vill gå till en landsomfattande transmission företaget. Centra som AAMCO är i de flesta varje stat och i eller runt de flesta storstadsområdena. Deras garantier är överförbara från plats till plats.
P Det finns grannskapet reparationsverkstäder och de större bil-centra vid köpcentrum är en del av en stor varuhuskedja. Tänk på det finns bra och dåliga mekaniker i varje typ av plats.
Återförsäljare

Du kan gå till generalagenten servicecenter där du köpte din bil för överföring reparation . Om du fortfarande är under nybilsgaranti, då detta skulle vara det enda alternativet. För att få din överföring fast skulle kosta dig någonting ur fickan om det fortfarande är under tillverkarens garanti. Om du inte längre bor i det område där du köpte din bil, kan du fortfarande gå till en återförsäljare för denna typ av bil. Om du är under garanti, är denna överföras från återförsäljare till återförsäljare.
Trade Schools

En föga känd resurs är landets skolor som lär handeln med fordonsindustrin reparationer. Många handel skolor är på gymnasiet utbildningsnivå. Studenterna arbetar under instruktörer som är mästare hantverkare. Majoriteten av dessa skolor tar in bilar från allmänheten för att reparera fordonsindustrin problem. Detta är typiskt utan kostnad för arbete och kostnad bara för delarna. Detta kan vara ett billigt sätt att få din överföring fast. Det finns också college nivå handel skolor i många delar av landet som erbjuder en liknande tjänst. Innan din out-of-garanti bil för att få en dyr överföring jobbet gjort, kan det vara till din fördel att göra en online-sökning för att se om någon av dessa skolor är nära dig. Be för fordonsindustrin avdelningen på skolan och fråga om denna tjänst erbjuds. Detta kan besvär dig för ett par dagar, men eftersom eleverna fungerar bara på bilarna under skoldagen. Beroende på hur mycket pengar du kommer att spara, det bara kan vara värt att vänta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71233.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.