Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort Door Trim på en Toyota Camry

Toyota Camry är en av de äldsta namnskyltar i bilindustrin, med en historia som går tillbaka till 1980. Den Camry har vuxit i storlek avsevärt sedan den först introducerades, gå från en kompakt klassificering när den först introducerades till en full-size klassificering idag. Den Camry är Toyotas mest populära fordon, enligt årsomsättning. Saker du behöver
Tänger
Trim panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Samla alla nödvändiga verktyg, engagera din parkeringsbromsen och koppla den negativa (-) batterikabeln för säkerheten. Du kommer att behöva ta bort batteriet locket i motorrummet för att komma åt Camry batteri.
2

Öppna dörren för att göra alla skruvar åtkomliga. Använd skruvmejseln för att ta bort de två skruvarna i den nedre delen av luckan. Använd beklädnadspanel verktyg för att bända loss locket skruva tillgång på den övre delen av dörrpanelen, närmast fordonets front.
3

Ta bort gummi liner inuti skrubben på dörrpanelen armstödet. Avlägsna skruven under fodret. Använd trim verktyg för att bända upp plasten panelen. Koppla de tre kabelhärvorna för fönster, spegel och lås kontroller. Ställ panelen åt sidan.
4

bort den svarta kåpa kopplad till sidan spegeln inifrån. Det finns inga skruvar för panelen, kommer klippen lossna fritt. Sätt kåpa verktyget i kanten av dörrpanelen för att hjälpa dig ta bort panelen från clipsen. Det finns sju klipp montering insidan dörrpanelen till dörren. Dra försiktigt dörrpanelen för att ta bort det när klippen hoppat ur. Byte är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71250.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.