Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner om hur du ändrar strålkastarna på en Trailblazer

Byta strålkastare på fordon i dessa dagar är inte så lätt som det brukade vara. Den Chevy Trailblazer är inget undantag från regeln. Eftersom induktion av kapslar halogen strålkastare, det verkar biltillverkare har hittat en nisch i över-komplicerande en till synes enkel uppgift. Vissa menar att det skapar en grund för att föra fordonet till återförsäljaren för reparation. Men att ändra en strålkastare på en Trailblazer inte kräver en tid hos generalagenten eller någon annan reparationsverkstad. Tålamod och uthållighet kommer att göra fint. Ta bort gallret eller ej

Även Trailblazer och GMC Envoy ägarna verkar inte kunna enas om det som krävs för att ta bort den främre designern galler eller inte byta strålkastarna. Om du kan komma åt lampan du ersätter genom att ta bort batteriet på höger eller luften lock till vänster - mot framsidan av Trailblazer - då du uppenbarligen inte behöver ta bort gallret
.

pannlampan hålls kvar av två intilliggande plana konsoler som glider på niten huvudet på baksidan av strålkastare montering. Placering av fästvinklar kan vara en utmanande för reparation utmanade-. Börja med att ta bort den svarta plastkåpan som kör bredden av motorrummet med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort denna pjäs kommer att avslöja fästen - en på vänster och höger sida på baksidan av varje strålkastare montering. Dra fästena rakt upp kommer att ta bort dem från de nitade huvudet på strålkastare montering och låta komponenten att gå framåt - åtminstone så långt som kablaget tillåter

För att flytta pannlampan framåt. kommer grillen monteringen troligtvis att tas bort först. Det finns åtta klämmorna som håller gallret montering på framsidan av Trailblazer, och fyra av dessa klipp är placerade på vänster och höger sida kanterna på varje strålkastare församling.

Oavsett om du behöver ta bort gallret montering eller inte i syfte att komma åt baksidan av strålkastare montering, sysselsätter resterande proceduren att byta strålkastare (s) samma arbetsuppgifter.
Byta Headlight


Low -beam strålkastare är placerade på utsidan av varje strålkastare montering, high-beam strålkastare är på insidan. Det finns en stor svart gummi skyddskåpa som lätt kan dras bort av varje strålkastare fack på baksidan av enheten. Det här skyddet skyddar strålkastarna från exponering för fukt. När locket dras bort, kräver låsringen för den enskilde strålkastare kapseln roterar moturs 1/4 varv för att lossa den från pannlampan. Du kan koppla ur kablaget först eller vänta tills du har extraherat lampan från församlingen.

När gamla strålkastare kapseln har tagits bort och innan du installerar den nya, vara noga med att inte röra vid glaset på ersättande glödlampan. Oljor och alkaliska i vår hud kan äventyra en skyddande beläggning på halogenlampor och skapa hot-spots när lampan är aktiverad. Detta kan äventyra livet av glödlampan eller skada den helt och hållet.
P Det är tillrådligt att testa funktionaliteten av ljuset innan återmontering av strålkastare montering och galler montering. Var noga med att vända strålkastarna backa efter att ha testat att spara på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71268.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.