Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto hagelskador Repair

Även om en bil har en hel del miles på det, det kan fortfarande se bra ut - det är, om det inte blir hagel skador. Detta problem kan vara ekonomiskt förödande att reparera. Att veta lite om hur hagel reparera skadorna sker och när det behövs kan hålla fordonsägare från att tas upp av mindre än ärliga verkstäder och försäkringsbolag. Nöden

Stora hagel kan bryta vindrutor och fönster och orsaka stora bucklor. En äventyras fönster eller vindrutan sänker säkerhetsnivån för fordonet. Likaså är reparationer som behövs på bucklor, eftersom de kan påverka sälar och resultera i färg marker. Dessa områden kan rosta om den inte repareras, vilket kan äventyra den strukturella integriteten av bilens yttre skalet.
Kostnad


Som av 2009, som hagel reparera skadorna sker i en verkstad kan variera mellan $ 2.500 och $ 3500. För de flesta människor, är det mycket mer än självrisken på en försäkring. Om ett fordon är täckt med heltäckande försäkringar, sjunker kostnaden för reparationen så att oavsett självrisk kan vara, vilket vanligtvis är allt från $ 0 till $ 1000. Ju allvarligare skador, desto dyrare reparationen kommer att bli. Vissa gör-det-själv-reparationer kostar bara några dollar.
DIY Metoder
p Om ett fordon har endast mindre hagel skador, betyder inte nödvändigtvis behöver som skall fastställas i en verkstad. Du kan köpa kit Dent Repair på fordonsindustrin, varuhus och på nätet. Om ens en reparationssats är alltför dyr, kan du ta bort hagel bucklor med torris. En annan metod innefattar upphettning av buckla med en hårtork och sedan sprutning området med CO2. Dessa metoder fungerar genom att tillåta den snabba förändringen i temperatur för att dra metallen tillbaka i form.
Shop Metod

Den vanligaste metoden för att reparera hagelskador i en butik är paintless buckla reparation. Denna metod använder speciella hjälpmedel för att "massage" buckla ut utifrån och in Processen är mycket snabb (det kan ta så lite som 2 timmar), och bucklor kan avlägsnas med denna process som är storleken på en fotboll. Fördelen med denna metod är att den inte kräver slipning eller ommålning. Addera Prevention

Det bästa sättet att hålla pengar i fickan och ut ur verkstaden är att förutse hagelskador. Park i garaget eller under markiser, och om du fastnar i en hagelstorm, inte fortsätta köra, eftersom fordonets hastighet kommer att förvärra effekterna av hagel mot bilen. Inte gå inte ut om du vet att ett hagel storm är på väg i din riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71277.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.