Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter bränsleledningarna på en Corolla

bränsleledningarna på din Toyota Corolla består av två huvuddelar: metallrör och gummislangar. Varje bit av linjerna som läcker eller skadas måste bytas. Slangar behöver byta slangar och rör måste ersätta rören, men processen att ta bort och installera antingen är mycket lika. Använda delar ersättningsrem eftersom de är konstruerade för att tåla de höga tryck i bränslesystemet. Instruktioner
1

Avlasta trycket från bränslesystemet. Öppna locket till bensintanken, ta sedan bort bränslepumpens relä från säkringsdosan under huven. Starta motorn och vänta på att stanna. Koppla bort den negativa batterikabeln när systemet är trycklöst.
2

Demontera skruvarna som förbinder bränsleledningarna till karossen. För ledningar som är klämda på, lossa klämmorna som håller slangen till metall linjer och dra slangen från kopplingen, vrida slangen kommer att hjälpa. För snabbkopplingar, trycker kvarhållningsflikama med ena handen medan du håller kontakten med den andra och separata röret och anslutningen.
3

Anslut nya linjer med nya O-ringar där behövs. För att ansluta snabbkopplingar, rikta hållaren är låsande spärrhakar med kontakten spåren, skjut kontakten på röret tills spärrarna hakar i och installera locken.
4

Re-trycksätta bränslesystemet när ledningar är anslutna. Med tanklocket stängt och batteriet kopplas ansluter bränslepumpens relä. Vrid tändningsnyckeln till läge på ett par sekunder, sedan byta tillbaka på i cirka fem sekunder. Upprepa detta flera gånger. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71280.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.