Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du köper en Bearing Pillow Block

En kudde blocket lagret är en självsmörjande monterade lager, även känd som en rörledningsblock, som ofta används för att stödja en roterande axel. Blocket lagret är monterat på en parallell linje med den roterande axeln. De används ofta i transportband rör kedja system. De olika rullande axlar som utgör en långt transportband, såsom man finner i stora fabriker, är säkrade på plats med användning lagret stålager, men lagret är inpassad löst tillräckligt för att tillåta axlarna att rotera runt och framdriva transportbandet, gärna på hjulen på en tank. Saker du behöver
Detaljerade ritningar bansystem
axelstorlek mätningar
radiella och axiella krav belastning
Visa fler instruktioner
Retail
1

Visit din lokala järnaffär, eller närmaste Home Depot eller Sears försäljningsställe.
2

Ge dina planer, inklusive mätningar axelstorlek och radiella och axiella krav belastning, till en expedit. Axel storlek är helt enkelt längden och bredden på axlarna du kommer att använda i ett transportsystem. Radial och axial belastning är de högsta vikter för de objekt som du behöver för att stödja längs din bansystem, och hur snabbt du vill kunna driva dem längs det systemet. En expedit kan beräkna lämplig med storlek från dessa siffror.
3

leta efter lämpliga storlek modeller av gjutjärn eller pressad stål för högsta kvalitet och inköp som behövs.

Online
4 p Om din lokala detaljhandeln järnaffär har inte den modell du behöver, tar de specifikationer som du har fått och logga in på olika webbplatser av järnhandelsvaror och blockera lagerleverantörer såsom Grainger.com, TheBigBearingStore.com eller PillowBlockBearings.com.
5

Bläddra valet av lager stålager tillgängliga att hitta den modell som behövs för ditt projekt. Jämför priserna på olika webbplatser för att hitta det bästa erbjudandet.
6

Klicka "Köp nu" eller "Lägg i varukorgen" och följ webbsidans instruktioner för betalning och frakt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71285.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.