Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Läckande Insprutare Symtom

En bilens insprutningssystem är ansvarig för insprutning av bränsle (bensin) i motorns cylindrar, där gasen bränns för att producera motoreffekten. En läckande insprutare, vilket är ett vanligt insprutningssystem problem, kan avsevärt äventyra motorns prestanda och ge en mängd olika symptom. Synlig bränsleläckage

Ofta, en läckande insprutare läcker tillräckligt med bränsle för att producera en pöl av bränsle i närheten av bränslet injektormunstycket bostäder eller på insugningsröret kan båda lätt upptäckas.

Rough Tomgångsval

Bränsleinsprutningsdon läcka kan störa det normala flödet av bränsle i ett fordons motor cylindrar, vilket kan leda till felaktig eller ofullständig motorns förbränning. När detta händer, kan en grov eller ojämn tomgång bli resultatet.
Motor Tvekan

Motor tvekan ofta uppstår som ett resultat av onormal motorns förbränning. En läckande insprutare kan orsaka en motor att tveka om injektorn minskar flödet motorbränsle nog att hindra normal motorns förbränning.
Minskad Gas Mätarställning

En läckande insprutare avfall gas och kan avsevärt minska körsträcka fordonsgas om läckan är illa nog. Svåra bränsleinsprutare läckor tillåter stora mängder bränsle som slösas bort i stället når motorn där bränslet kombineras med luft och förbränns.
Engine Fire
p Om en läckande bränslespridare ger en överdriven mängd bränsle att läcka ut de heta ytor motorns insugningsrör eller motorblocket, kan bränslet antändas och orsaka en motor brand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71293.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.