Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort nackstödet på en 2004 Ford Mustang

De nackstöd på en 2004 Ford Mustang är titeln fram emot att hålla whiplash till ett minimum. Men många tycker denna obekväma och vill ersätta dem. Nackstöden på är lite knepigt att ta bort, men när du lär dig tekniken kommer du att vara redo. Saker du behöver
Wire klädhängare Review, en vän att hjälpa
Visa fler instruktioner
1

ta det översta ner om din 2004 Ford Mustang är en cabriolet. Detta kommer att vara lättare för dig och din vän att ta bort nackskydden genom mer inflytande och att kunna stå upp i bilen för att driva och dra. Sammantaget kommer det att ge dig mer utrymme att arbeta och gör att du kan flytta runt lättare.
2

Untangle metall hängare tråd päls. Du kommer att behöva vrida halsen av klädhängare genom att ta tag den övre slingan. Detta kommer att tvinnas halsdelen av hangaren. Då du kommer att behöva för att räta ut kurvor i hangaren genom att dra dem i motsatt riktning tills de är så rak som möjligt.
3

Dra nackskyddet uppåt till den högsta hack. Det bör gå upp ca 4:56 skåror och sedan stoppa dig från att dra det hela vägen ut. För att ta bort nackskyddet från 2004 Ford Mustang, måste du använda hanger tråd pälsen att trycka ner i hålet i sätet. Se till att tråden stannar på framsidan av hålet.
4

Håll fiska ner kabeln i hålet tills du känner ett visst motstånd. Detta motstånd är säte låsfliken som inte tillåter huvudstödet att lossna. Har någon greppa nackstödet från baksätet. Skjut tråd hängare i sätet låstungan och ha den andra personen först trycka ner nackskyddet och dra nackskyddet uppåt. Huvudstödet ska lätt glida av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71304.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.