Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar en Seal Car Door

gummilister skyddar din bil från vind och fukt, håller elementen borta från din dörr och fönster. Dörrtätningarna behövs för att hålla dina fönster mekanismer i gott skick och att skydda dörrpanelerna från rost och korrosion. De dämpar också dörrkarmen under många dörr-Slammings som annars skulle kunna skaka hårdvara och mekanismer. Många mindre reparationer kan utföras på lös gjutning, men när vädret stripping blir hård och sprucken, är det bäst att byta ut den helt. Saker du behöver
gummilister (märke och modell är lämpligt) katalog gummilister självhäftande
gummilister
Remover Review Visa fler instruktioner
1

Köp en efter -marknaden gummilister för märke och modell av din bil. Efter-marknad stripping är ofta av bättre kvalitet än fabriksinstallerade dörrtätningar och finns i lämpliga längder med pre-sittande T-clips på vissa modeller. Du behöver också en tub med gummilister lim finns i de flesta detaljhandeln avsnitten butik bil. Om du har ett val av färger, välja en som bäst överensstämmer med färgen på gummilister.
2

Kontrollera alla skruvar du kan behöva ta i gamla strippning och ta bort, om det behövs. Lätt skal den gamla strippa från ramen, dra gumminoppor från hålen försiktigt.
3

Om stripping är gamla och svåra att få bort, tillämpa en gummilister remover över tätningen, gör det möjligt att mjukna för enklare borttagning. Var noga med att ta bort alla överblivna lim som finns kvar i dörrkarmen också. Se till att området är rent och fritt från skräp.
4

Kontrollera så att de nya gummilister matcher vad du just bort, foder den upp för att se att den har samma kanaler och nitar på undersida som den ursprungliga strippning. Använd en liten mängd lim på både remsan och ytan av ramen på änden av den strippning du kommer att tillämpa på dörrkarmen först. Det rekommenderas att börja på det övre hörnet med de flesta hardtops och konvertibler. Misaligning din gummilister
5

kan orsaka problem ner på linjen, såsom fönster skevhet --- ett problem som uppstår efter tiden från upprepade tvingar ett fönster stängt över en felplacerad bit gummi. Börja i ena hörnet av fönstret, och se till att matcha upp reglar, och lätt applicera limmet på ram och band. Skjut in resten av strippa på plats medan du fortsätter runt dörrkarmen, fortsätter att tillämpa lim när du går längs. Sträck inte gummit som du går, och vara säker på att hörnen är uppradade ordentligt. När du är nöjd, tryck fast och ersätta skruvar, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71337.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.