Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är kostnaden för att bygga om en överföring?

Överföringen spelar en viktig roll i att hålla bilen igång ordentligt. I själva verket, om transmissionen är bruten, då bilen är värdelös tills den är fast. Transmissioner är inte en billig auto del. Med tillkomsten av mer sofistikerad datorteknik i bilar, är överföringen mer komplex än någonsin. Om bilens växellåda dör och du inte har en garanti, finns det några alternativ för dig. Ny ersätter

Du kan gå rätt ut och köpa en helt ny växellåda. Detta skulle vara det dyraste sättet att korrigera problemet. Nya sändningar kan kosta flera tusen dollar, och då måste man betala för arbetsmarknaden att ta det dåliga ut och sätt i den nya i. Addera Begagnade Byte

Ett annat alternativ skulle vara att köpa antingen en begagnad eller en ombyggd växellåda från en skroten. Det kan kosta allt från $ 100 till $ 1000 med 2009. Du skulle då behöva göra jobbet själv men, eller erbjuda sig att betala skroten mekanik för att installera det. Den stora nackdelen med skroten sändningar är att du verkligen inte har någon aning om vad körsträcka eller mekanisk historia används vid överföringen är när du får den. Skroten kan berätta att motorn kom från hade 50.000 miles på det, men sällan kan de bevisa det för dig. Om du är fastspänd ekonomiskt, sedan hitta en billig ersättare transmission för bilen tills du kan räta ut saker är en helt rationell idé. Bara inte förväntar överföringen ska vara perfekt eller evigt.
Rebuild

sista alternativet du har är att bygga om transmissionen själv eller har det ombyggda genom en överföring butiken. Om du är bekant med det inre arbetet i en transmission, sedan återuppbygga det själv är en bra idé. Inte bara kommer det att spara arbetskostnaden, men också att du kan validera integriteten av ombyggnaden personligen. Processen låter enkelt: de hårda delarna i transmissionen,, fallet och kärnan är gjord av hård metall och sällan sönder. Du kan återanvända dessa för ombyggnaden. I en ombyggnad, byter du mjukdelar såsom packningar, tätningar, filter, ventiler och komponenter kopplingen vid behov.
Kostnad

Kostnaden för att bygga om en sändning på en butiken varierar. En bra uppskattning kostnaden för en överföring ombyggnad på en butik är mellan $ 1500 och $ 3000 som 2009. Gör det själv troligen skulle vara under $ 500, med tanke på att allt du måste betala för är de delar, inte arbetskraft. Det finns många variabler. En ombyggnad tar överföringen ur bilen, öppnar lådan, och visuellt inspektera varje del. Då ersätter alla delar som inte fungerar längre. Detta kan innefatta allt från fjädrar, bultar, packningar och mer. Om du gör det bygga själv, kan du köpa varje del för sig, men om du vet i förväg att det finns många trasiga delar, bör du köpa en Ombyggnadssatsen för din bil. En Ombyggnadssatsen levereras med ett sortiment av de vanligaste utbytta transmissionsdelar under en ombyggnad. Merparten av tiden, kommer de delar du behöver vara i satsen, men det är inte en garanti.
Avslutande tankar

flesta butiker kommer att erbjuda dig en gratis uppskattning innan du rör ett enda bult, du kan då komma överens med kostnaden för eller ens ta uppskattning till en annan butik för ett pris köpslående session. Ombyggnad din sändning är ett bra, mitt på vägen, sätt att hantera en trasig växellåda. Du har inte sprita ut översta dollar för en helt ny, men du är inte heller nöja sig med en billig skroten transmission. Den extra kostnaden för att återuppbygga en sändning är värt det om det görs på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71338.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.