Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Holley förgasare Identifiering

Baserad i Bowling Green, Kentucky, har Holley Performance Products varit designa förgasare för mer än 100 år. Holley förgasare är installerade i varje NASCAR Sprint Cup-laget, enligt företagets officiella hemsida. Ta reda på vad du behöver veta för Holley förgasare identifiering. Funktion
Läs om Holley förgasare identifiering

Liksom alla förgasare, blanda Holley förgasare bensin från bilens motor med luft för att göra det brännbara material som behövs för att driva motorn. Förgasaren reglerar även hastigheten på motorn och är ansvarig för att blanda rätt mängd luft och gas.
Typer

Holley producerar gatan förgasare, racing förgasare, specialitet förgasare för lastbilar och överladdade motorer, marina förgasare för båtar och delar till förgasare som mätare, ventiler och packningar. Att känna de olika behoven hos dessa fordon kan hjälpa dig med Holley förgasare identifiering.
Fördelar

Holley erbjuder ett interaktivt förgasare väljare program för att hjälpa köpare med Holley carb identifiering och välja den bästa typ av förgasare för att passa deras behov. Holley också erbjuder en 90-dagars garanti på utförande av varje förgasare företaget tillverkar.
Historia


År 1903 betalade Henry Ford två bröder från Bradford, Pennsylvania, George och Earl Holley, för att producera en förgasare för sin modell T-Ford, vilket leder till skapandet av Holley förgasare. Addera Var kan man köpa

Holley förgasare finns från en antal online webbplatser, och företaget erbjuder en tjänst som hjälper dig att hitta en återförsäljare butik i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71366.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.