Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Borra & Tap för en 1/4-20 Bolt

borrning och gängning hål i tjockare tunnplåt är en grundläggande del av fabricera metall. Använda den optimala borrkronan är absolut nödvändigt att producera en funktionell och stark final gängat hål. Om det borrade hålet är för litet, så kommer kolven att bli svårt att tråden. Detta kan resultera i skadade gängor på bulten. Ett hål som är för stor kommer att resultera i en lös bulten, som inte kommer att ha 100 procent av sin hållfasthet när den är helt åtdragen. För en 1/4-20 bult, är den optimala borrstorlek # 7 eller 13/64th. Saker du behöver
Måttband
Scribe
Körnare
Hammer
Drill
Kapning och gängvätska
# 7 eller 13/64th borr
1 /4-20 kran
Tap tee-handtag
Grinder
Flapper hjul
Visa fler instruktioner
1

Mät den plats som behövs för den 1/4-20 gängat hål. Lokalisera hålet med måttband och markera hålen plats med den skriftlärde.
2

Ställ punkt körnare på platsen för hålet som ska utnyttjas. Hit baksidan av körnare med hammaren för att göra en fördjupning av hålet plats. Detta kommer att hålla borren från att vandra från hålets centrum.
3

Sätt in borren i borren. Dra åt borrens chucken för att säkra borrkronan. Liberally tillämpas skärvätska till borrkronan. Placera spetsen på borret på mitten märket.
4

Sätt press på borren. Börja borra hålet, sluta och tillämpa ytterligare skärvätska till borrkronan att hålla borrkronan och metall coolt.
5

Infoga den 1/4-20 kranen till tee handtaget. Grundligt fästa kranen inom tee handtaget. Om kranen lossnar från tee handtaget finns det en chans att kranen kommer att bryta under spetsdragningen av metallen. Ansök skärvätska till kranen. Håll nivån tee handtaget och starta kranen i hålet. Vrid tee handtaget medurs för att skruva kranen i hålet. Om kranen binder i hålet, vrid tee handtag 1/4 av ett varv moturs för att frigöra kranen. Fortsätt att vrida kranen i hålet. Kör kranen genom hålet tills tap bottnar. Vrid kranen moturs för att ta bort kranen.
6

Fäst klaffen hjulet till kvarnen. Med kvarnen, ta bort skägg från båda sidor av det gängade hålet.
7

Träd en 1/4-20 bult i hålet för att säkerställa att hålet är gängat på rätt sätt. Om kolven inte kommer att gänga in i hålet, rengör kranen, applicera skärvätska till kranen och det gängade hålet. Re-knacka hålet för att rengöra gängorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71368.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.