Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Infiniti Q45 Problem

Export 1990-2006, var Q45 flaggskeppet fordon av Nissans lyx linje, Infiniti. Den Q45 var sportig och prestationsbaserat, men laddad med funktioner som är karakteristiska för lyxbilar. Även om det var aldrig en försäljningsframgång, var Q45 den första japanska bak-drive lyxbil för att tävla mot de europeiska sport sedaner. 1st Generation (1990 till 1996)

Motorstopp är ett vanligt problem med Infiniti Q45: s första generation fordon. Detta kan ofta repareras genom att dra åt anslutningen på luft-flödesmätare. Ägarna till de första två eller tre modellen år fordon kan uppleva motorknackning, vilket kan lösas genom tie-linda ASCD kabeln till hållaren nära brandväggen. Den bräckliga radiator Påfyllningsöppning reviderades efter 1992, och motorns vibrationer kan korrigeras med byte av två motorfästen och motorns styrdator.
2nd Generation (1997 till 2001)

Ett utbrett problem med den andra generationens Q45 är fläktmotorn, vilket skulle kunna göra brum och /eller tickande ljud. En reviderad isolator lock kan rätta till problemet. De 1997 och 1998 fordon har gemensamma problem med kapseln vent styrventil, vars misslyckande kan leda till "Check Engine" light för att gå vidare. Övergripande, men de andra generationens Q45 fordon är ett steg upp i tillförlitlighet från de första årsmodellerna.
3rd Generation (2002 till 2006)

Problem med tredje generationens Q45 är jämförelsevis små, och mestadels kosmetiska. Vissa bilar kan ha för tidig rostar längs dörren fållar och plast fästen som fäster den bakre solskydd kan gå sönder lätt. Det finns dock en möjlighet att ersätta strålkastare förkopplingsdon om HID låg balkar sluta arbeta -. Inklusive vissa delar av motorn (remskiva, och dess fäste och bälte) när den börjar producera ljud
flesta Pålitliga Q45s

Q45s av den tredje generationen, särskilt de 2003-2006 år, skulle vara de i bästa form, och den mest värdig rekommendation. Detta eftersom de är den nyaste versionen, har haft förmånen av historia, och är mer benägna att ha färre problem än sina föregångare.
Minst tillförlitliga Q45s

Äldre Q45s, naturligtvis, om de minutiöst upprätthålls, tenderar att ha mer problem än de poster i senare år. Också vara lite försiktig med debut modeller av varje generation (1990 för den första, 1997/1998 för andra, och 2002 för den tredje), eftersom de tenderar att ha några brister oftast retts ut med efterföljande poster.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71393.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.