Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Chevrolet Monte Carlo elektriska problem

Chevrolet Monte Carlo är lika tillförlitliga som de flesta nya amerikanska bilar, men varje så ofta man gör möter udda elfel. Dessa sträcker sig från billiga till bank-breaking, och från obekväma till rent farliga. Vissa kan enkelt repareras av en behörig hem mekaniker, men andra bör bedömas av en kvalificerad mekaniker för att förhindra katastrofala systemfel. Vrid Signal Failure


Monte mest ökända elektriskt fel förhåller sig till sin blinkers. Misslyckandet börjar intermittent i början, men så småningom blir permanent. Denna glitch är faktiskt ett misslyckande i fara strömbrytare, genom vilken blinkers köra. Som sådan, många ägare rapporterar förlänga det oundvikliga ersättare fara övergång genom att vrida på de risker momentant när blinkers sluta fungera.
No-start (Säkerhetslås)

Många ägare har rapporterat problem med Monte säkerhet Utlåsningssystemet. Detta system stänger av tändningen, om det inte tar emot en signal från dörrlås öppnas med en viss nyckel. Detta för att förhindra tjuvar från att använda låssmed "slim-Jims" för att låsa upp dörren manuellt. Den kortsiktiga fix för detta problem är att upprepade gånger låsa och låsa upp dörren med nyckeln, vilket ger datorn mer möjlighet att läsa nyckeln. Du kommer dock att behöva ha detta reparerade snart eller senare. Addera ditt No-start (värmerelaterade)

Även om ingen kan ännu förklara varför, höga inomhustemperaturer kan ibland påverka Monte startförmåga. Orsaken kan ligga i tändningslåset modulen, eftersom många ägare har rapporterat att lämna nyckeln i "tillbehöret-on" kommer att göra det möjligt för bilen att starta, medan stänga av den helt inaktiveras. Några har ersatt tändmoduler till goda resultat, andra har funnit problemet återkommer även efter byte. Om tändningen misslyckas under hög värme är nyfiken
Temperaturmätare

, då denna typ av fel är upprörande. Vid temperaturer under 60 grader, många Montes erfarenhet misslyckande av beståndet temperatursensor och medföljande instrumentbrädan spårvidd. Det mest irriterande sak om detta misslyckande är att när motorns styrdator förlorar signalen från sensorn, det automatiskt de-låtar själv och går in i "limp-home"-läge, vilket ger dålig acceleration, dålig bränsleekonomi, och en mycket lägre regleras toppfart.
Solution

Även om det är möjligt att lösa en del av Monte Carlo många elektriska problem, är verkligheten i ärendet att denna bil är ett utmärkt exempel på "manipulerade inkurans." Köpare av en begagnad bil som gjorts i de senaste 10 åren är bekanta med komponenter som är utformade för att misslyckas efter att garantin gått ut, och detta är inget undantag. Många ägare rapporterar det snabbaste och billigaste sättet att fixa detta används Chevy är att köpa en ny Honda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71400.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.