Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ford Expedition Defrost Problem

Under åren har Ford Expedition ägare rapporterat om olika problem med defroster i detta fordon. Ofta problemen leder till en gemensam sak, men felsökning är komplicerad. Ford ägare bör förstå hur klimatsystemet fungerar innan förhastade slutsatser. När ett problem är tydligt identifierat är professionell service på fordonet ofta nödvändigt. Missuppfattningar

Många ägare misstänker defroster problem för driften som faktiskt körs korrekt. Till exempel matar Expedition avfrostning mekanismen ofta luft genom en del av luftkonditioneringssystemet, ger vad som verkar vara cool AC. Användarna är ibland förvirrad om vilken typ av luft som bör faktiskt avges från defroster och antar att detta är ett fel. Men, gör avfrostning systemet justeringar baserat på olika kriterier och kan prestera bra utan samma konsekvent beteende.
Symtom
p Det finns två legitima primära problem förknippade med defroster i Ford expeditioner, även en mängd andra, mindre vanliga problem har också rapporterats. Det vanligaste tillståndet avser fel typ av luftflödet avges från defroster, eller defrostermunstycken felaktigt serverar luft avsett för andra delar av fordonet. På grund av hur en expedition fungerar avfrostning, är en professionell åsikt ofta nödvändigt att urskilja om det faktiskt finns ett problem. Också vanligt är bakre defroster fel som orsakas av krets misslyckande.
Modeller

ägare rapporterar defroster-relaterade problem på Ford expeditioner från varje år. Modeller sedan 1990-talet förekommer regelbundet i ägarens klagomål om avfrostning problem, eller relaterade frågor att tina ventiler. Även om dessa olika funktionella brister påverkar hela Expedition linjen, 2005 års modeller har den högsta förekomsten av dokumenterad krets misslyckande. Ford har aldrig utfärdat en formell återkallelse för en avfrostning problem, dock så exakta antalet drabbade fordon är okända.
Vacuum System

En vanlig källa för avfrostning-relaterad problem i Ford Expedition är vakuumledningen som leder till avfrostning systemet. Läckor i denna linje och tillhörande slangar kan skapa en mängd olika problem. Om luftflödet växlar mellan ventilerna och defroster under acceleration eller andra påtryckningar på motorn, är detta ytterligare ett bevis på skador i vakuumsystem. Vakuumledningarna kan testas med en vakuumpump för att kontrollera eventuella skador. Varje försök att felsöka problem med vakuumsystem
Reparation

bör skötas av kvalificerad servicepersonal bara. Motorerna i Ford Expeditions, som reglerar avfrostning mekanism, kan vara en utmaning att arbeta med. Medan orsaken till defroster problem kan så småningom visa sig vara en enkel, anländer till en korrekt diagnos innebär en detaljerad förståelse av fläktmotorn ingenjörskonst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71423.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.