Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Audi A4 Cabriolet Problem

A4 är en kompakt verkställande bil som produceras av den tyska biltillverkaren Volkswagen och säljs genom sin Audi division. Mellan 2001 och 2009 var A4 erbjuds som en cabriolet baserad på B6 och B7 stilar kropp. Trots Audis rykte för kvalitet och generellt god tillförlitlighet och betyg säkerhet för A4 cabriolet, finns det flera gemensamma problem som ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om. Drivlina Problem

flesta av de problem som plågar Audi A4 cabriolet involvera drivlinan. Den A4 cabriolet erbjöds med två olika motoralternativ, däribland en turbo, och i antingen front-eller fyrhjulsdrift konfiguration. Var och en av dessa konfigurationer har varit orsaken till en viss frustration för ägare, men ingen mer än den turboladdade motorn alternativet. Många förare har upplevt turbofördröjning med den extra kraften från turbon blir indisponibla när det behövs, till exempel vid hård acceleration. Turboaggregatet A4 cabriolet har också tjänat långsiktiga tillförlitlighet betyg som genomsnittlig eller under genomsnittet i sin klass.
Accessoarer Problem

annat problemområde för A4 cabriolet är de inre mekanismerna. Ägare har rapporterat problem med icke-funktionella avlägsna dörrlås, makt automatiska fönster och innerbelysning. Dashboard instrument kan också påverkas, med ljus motorns varningslampa och "dörren på glänt" varning är tänd när det finns något verkligt problem. I många fall kan dessa problem bero på en vattenläcka i ledningsnätet som gör att ledningarna blir anfrätt med tiden. Felaktiga motorer på Power fönster och dörrlås kan också vara att skylla.
Kostnader och reparationer

Medan de flesta drivlina problem täcks en A4 cabriolet s standard ny bil garanti, kan reparationer av äldre fordon vara kostsamt. I synnerhet är turbo underhåll en extra krav på A4 då utrustad med 2,0 liters turbomotor och kan göra ägandekostnad större än för en bil med en konventionell motor. Samma sak gäller för Quattro fyrhjulsdrift systemet på några A4 konvertibler. Andra tjänster såsom överföring arbete och fjädring reparation kan också bli dyrt, även om de förekommer mindre ofta på A4.
Påminner

Audi A4 cabriolet har varit involverad i flera påminner för återförsäljare att sköta kända problem. År 2006 74.000 bilar återkallades på grund av en defekt bränslepump som kan orsaka att motorn stannar. En annan återkallelse under 2007 behandlat en separat bränslepump fråga som drabbade mer än 34.000 fordon. Den A4 var också inblandad i en 2006 återkallande av cirka 27.000 bilar på grund av strålkastare komponenter som underlåtit att uppfylla federala säkerhetsstandarder. Annan grupp av problem Addera General Problem

med Audi A4 konvertibla gäller allmänna brister som har noterats av ägarna och fordonsindustrin kritiker. Flera av dessa frågor kretsar kring det faktum att A4 cabriolet är tyngre än sedan versionen och, som ett resultat, lider prestanda. Den A4 cabriolet s fällbara suffletten kommer också under brand, både för det utrymme den tar avstånd från de bakre sätena och lastutrymme, och eftersom det är den enda översta alternativet med A4 erbjuder ingen cabriolet hardtop variant som vissa av sina konkurrenter gör.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71430.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.