Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ford Focus kombi Problem

Focus är en kompakt bil som tillverkas av amerikanska biltillverkaren Ford och säljs i många olika marknader runt om i världen, har fokus varit tillgängliga i Förenta Staterna sedan 2000 och omarbetades i 2008. Mellan 2000 och 2007 låg fokus erbjuds som en kombi, tillsammans med sedan, coupe och kombi stilar kropp. Trots försäljningsframgångar och allmänt goda betyg tillförlitlighet, har Focus kombi blivit känd för flera vanliga problem. Tillbehör Problem

Några av de vanligaste problemen med Ford Focus kombi, tillsammans med de övriga Focus karossutformningar, involvera inrednings accessoarer. Startsvårigheter är speciellt vanligt, med många exempel på bilar som inte kan startas, blir tangenter har fastnat i tändningslåset, och nycklar som inte kan vändas till alla tillgängliga positioner. Ibland finns problem kan lösas med upprepade försök att vrida om nyckeln, men andra situationer kräver professionell service. Andra interiör tillbehör problem involverar Focus radio, cigarettändare, och instrumentbrädamätinstrument.
Motorproblem

annat problemområde för Focus kombi är motorn och drivlinan. Vissa bilar har varit kända för att stanna under körning, och andra är föremål för stopp när man kommer till ett stopp eller tomgång. Kraftigt buller och vibrationer, tillsammans med en brist på makt, har också rapporterats av många ägare Focus kombi. De flesta motorproblem som dessa omfattas av ett nytt bilens drivlina garanti, men i fråga om äldre fordon kan de kräva omfattande reparation eller utbyte av hela motorns montering.
Påminner

Ford Focus kombi har varit föremål för många återkallelser för att ta itu med kända problem. En 2006 minns som drabbade mer än 58.000 fordon infördes på grund av felaktiga bränslefilter som var benägna att läcka. År 2000 var cirka 95.000 fordon återkallas på grund av fällbara säten som kan skadas och misslyckas med att skydda de åkande i händelse av en krasch. Felaktiga muttrarna var orsaken till en 2001 minns som involverade nästan en kvarts miljon bilar. Ytterligare påminner behandlat Focus kombi vindruta, batterikablar, styrning, och framsätena.
Säkerhet påminner

Ford Focus kombi har också återkallas för specifika problem med säkerhetsutrustning. Under 2008 nästan 2.000 bilar återkallades på grund av ett problem med strålkastarna. En separat strålkastare problemet löstes med en 2009 återkallelse av mer än 42.000 fordon. A 2002 återkallelse av cirka 61.000 bilar tillåts återförsäljare att byta blinkers som inte uppfyllde federala säkerhetsstandarder. Under 2005 mer än en halv miljon Fords återkallades på grund av trasig dörr lås. Ytterligare en rad problem med Ford avser Focus kombi generella brister som har Addera Allmänna problem

nämnts av förare och fordon kritiker. Tidigare modeller är ofta bedöms enligt-drivna, särskilt de allra första Focus vagnar, som presenterade en 100 hästkrafter, fyrcylindrig motor. På senare modeller, medan mer kraftfulla motorer erbjöds, blir den övergripande utformningen av bilen i centrum av klagomål för sin brist på förfining eller uppdateringar styling av Ford. Total tillförlitlighet, och behovet av så många återkallelser också nämns som nackdelar med att äga en Focus kombi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71466.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.