Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Problem med Mercedes Benz E Class

E-Klass är Mercedes-Benz inträde i medelstora lyxbil marknaden. E-Class serien omfattar en variation i både kupéer och sedaner, allt från bränsle-effektiva modeller för höga prestanda-orienterade AMG trim, med V6-och V8-motorer som finns. De problem som är förknippade med E-klass fordon är relativt små. Lights

Den största frågan med Mercedes-Benz E-klass är med sina lampor. Några 1996 och 1997 fordon är benägna att helljus och parkeringsljus-glödlampor brinnande ut i förtid. En socket-och-bulb kit finns tillgängliga för att rätta till detta problem. De 2003 fordon, dock är det värst drabbade med detta problem. Vissa har strålkastare lökar går flera gånger ut eftersom de är mottagare av för mycket spänning. En programvara översyn av styrenheten kan släppa spänningen 13,2-12,8 för att förlänga deras liv. Dessutom kan svans och bromsljus gå ut på grund av vatten och damm tränger in i lamphuset. Korrekt försegling kan undvika det här problemet.
A /C System

Vissa E-klass fordon kan uppleva mullrande ljud från A /C kompressor på grund av en dålig trissa eller kullager. I andra fall kan det A /C-systemet körs endast i ett arbetssätt på grund av en felaktig anslutning. Remskivan eller lagren kan bytas, och A /C-systemet kan åter kopplas för att lösa dessa problem. E-Klass poster från årsmodellerna 2003 och 2006 är de mest utsatta för denna defekt.
Generatorrem

Vissa E-klass bilar tenderar att ha otillräcklig laddning från generator bälten. Detta beror på en defekt inre spänningsregulator, som skulle behöva ersättas. I andra fall kan problemet bero på ett dåligt batteri styrmodul. Detta drabbar vanligen 2003, 2004 och 2005 fordon.
Kulleder

Vissa E-klass fordon kan uppleva ljud som kommer från den övre länkarm. Detta beror på sönderrivna gummiskydden på kulleder, i vilket fall de delar skulle behöva bytas ut. Var försiktig med en sådan fråga med e-klass bilar från 2005 till 2007 årsmodeller.
Fläktmotor

Vissa E-Klass fordon kan ha värmefläktar som fungerar intermittent. Detta beror på en felaktig intern brytaren i fläkten regulatorn. Denna del skulle behöva bytas ut för att den fläktmotorn att fungera korrekt igen. Detta drabbar särskilt 2005 och 2006 bilar. Addera Bromsar

Sensotronic Brake Control på vissa E-klass bilar kan sluta arbeta. Detta beror på en försvagning kabelförbindningar. I denna situation, skulle kontaktdonet behöver bytas. Se upp för detta problem under 2003, 2004 och 2005 fordon. Addera Starter

ojämn tomgång kan motorn tvekan eller svårstartad förekomma hos vissa E-klass bilar på grund av fukt tränger in i vevaxeln lägesgivare. Detta skulle kräva utbyte av sensorn och kablaget. Se upp för denna defekt i 2003 fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71488.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.