Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Chevy Blazer Case Rear Transfer

Överföringen fallet på en Chevrolet Blazer är under fordonet, monterade på baksidan av överföringen. På fyrhjulsdrivna bilar, tar överföringen fallet effekt som genereras av motorn och kanaliseras genom överföring och dirigerar den till de främre och bakre drivaxlar. Med tiden kan de växlar och lager inuti överföringen fallet slitage och överföring fallet måste byggas om. Överföringen fall på detta fordon måste avlägsnas innan det kan servas. Saker du behöver
Wrench in
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Maskeringstejp
Marker Spetstång
Visa fler instruktioner
Ta bort Drivaxlar
1

Koppla bort jordkabeln från batteriets minuspol, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten och dra klämman utanför terminalen.
2

Höj fordonet och stöd med pallbockar placeras under ramen.
3

Tappa överföringen fallet. Leta avtappningspluggen nära botten av överföringen fallet. Placera ett slöseri pan olja insamling under pluggen och använd ett uttag för att ta bort det. När all vätska har runnit ut, sätt tillbaka pluggen.
4

Ta bort skruvarna som förbinder den bakre drivaxeln till bakaxeln oket med en socket. Sänk drivaxeln och skjut den bakåt under bakaxeln för att frigöra den från överföringen. Ta bort den från bilen.
5

Ta bort skruvarna som förbinder den främre drivaxeln till framaxeln oket med en socket. Sänk drivaxeln och skjut den framåt under framaxeln att frigöra den från överföringen. Ta bort drivaxeln från fordonet. Addera Ta bort Transfer Case
6

Etikett och lossa de elektriska ledningarna och vakuumledningar anslutna till överföringen. Använd maskeringstejp och en markör.
7

Ta överföringsstången fallet shifter. Använda nål-tång, ta bort klippet som ansluter shifter staven till överföringen. Skjut stången bort från överföringen.
8

Placera en domkraft under överföringen. Höj det nog att ta vikten av överföringen fallet av transmissionen.
9

Ta bort skruvarna som förbinder överföring fallet för överföring med hjälp av en hylsa eller skiftnyckel.
10 < p> Skjut bakåt överföring fallet att frigöra den från överföringen. Sänk domkraft, och ta bort överföringen fallet från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71489.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.