Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att försänka ett hål i Metal

A försänkare skruv har en konicitet som är störst vid huvudet och minskar i storlek tills den når den gängade axeln på skruven. Skapa en försänkning i metallen tillåter skruvhuvudet att vila under ytan av metallen och tillhandahåller den fullständiga strukturella styrkan av skruven. Den försänkare borr används för att skapa den avfasade i metallen måste matcha storleken av skruvhuvudet du kommer att förlora den strukturella integriteten hos anslutningen. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Borrmotor
Counter borr
Skruv
Visa fler instruktioner
1

Bära dina skyddsglasögon, plats bersån av försänkare i chucken av borrmotor. Dra åt chucken att hålla disken bit ordentligt i borren.
2

Placera mitten av försänkare i hålet som du behöver för att försänka.
3 < p> Applicera tryck ner handtaget av borr och börja borra genom att trycka in avtryckaren på borren.
4

Sluta borra när de skärande kanter försänkare borr möter ytan av metallen.
5

Skjut skruven i försänkt hål och köra handen över ytan av metallen, över försänkt hål, för att känna om huvudet på skruven sticker ut över ytan av metallen. Om skruvhuvudet inte vilar under ytan av metallen, dra åt skruven ur hålet och kör försänkare borr djupare in i metallen.
6

Sätt försänkare borr i andra sidan av det borrade hålet, om tillgänglig, och kör försänkare borrkronan snabbt i hålet för att ta bort eventuellt skägg som kan kvarstå från borrningsprocessen. Detta gör det möjligt för försänkt skruv för att dra metallen tätt mot anslutande material.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71518.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.