Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Volvo Mirror Borttagning

Ta bort eller byta speglar i en Volvo är inte en alltför svår uppgift, men det kommer att kräva några mekaniska färdigheter. Din sida-view och backspeglar kan styras via fjärrkontrollen eller har andra mekaniska och elektriska alternativ, exempelvis avfrostning /värme, temperatur display och motoriserad ställning. Ta bort speglarna är naturligtvis skyldig att ersätta dem, men de flesta stater mandat båda speglarna för att passera statliga inspektioner. Side-View Mirror Borttagning

Beroende på år och modell av din Volvo, avlägsnande av sidan backspegeln och dess funktioner kan variera. I de flesta fall, Volvo använder elektriska speglar som du flyttar genom interna riktade switchar. Dessa elektriska speglar kräver att du tar bort den inre dörrpanelen för att komma åt kablaget till spegeln.

Att ta bort dörrpanelen, lokalisera och ta bort kvarhållande skruvarna. Vissa modeller kan kräva en Torx-skruvmejsel. Plast döljande flikar täcka fästskruvarna i huvuddelen av dörrpanelen, försiktigt bända dessa bort med en skruvmejsel. Ta bort skruven i dörrhandtaget bezel. Bänd försiktigt dörren ut att avsätta snap-in hållare som håller panelen på dörrkarmen, med hjälp av en kåpa verktyg eller en liten pry bar. När du har unseated dörrpanelen från dörrkarmen, kopplar du bort alla kablar till högtalarna och innerbelysning och koppla stången dörrhandtag. Lyft upp på dörrpanelen att helt ta bort den från ramen.

Bort den lilla trekantiga plast panel som täcker insidan dörrkarmen i övre hörnet mittemot sidan backspegeln. Detta kan innehålla en fästskruv eller kanske bara snäpper på plats - ungefär som dörrpanelen. Leta upp och ta bort de tre fasthållande muttrarna som håller fast spegeln dubbar till dörrkarmen, med en spärr och uttag. Försiktigt bända spegeln bort från dörren från utsidan.
Backspegeln borttagning

flesta Volvo backspeglar är fäst med en limmad på knappen vindrutan. Alla elektroniska apparater, i förekommande fall, kräver att du lossa anslutningar för att ta bort spegeln utan att skada ledningarna. Ta bort baksidan av backspegeln med en stjärnskruvmejsel eller Torx-skruvmejsel. När kablarna kopplas bort, ta bort spegeln.

Vissa Volvobilar har ett litet plasthölje som snäpps fast på knappen. Bänd locket bakåt, och skjut den av räfflade kanal knappen. Ta bort skruvarna och skjut spegeln från knappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71528.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.