Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att ersätta förlorade bilnycklar

Att förlora dina bilnycklar kan vara en av de mest frustrerande stunder av fordonets ägare. Du har fastnat med en 4000-pound bit metall som inte kommer att flytta på grund av en 6-ounce nyckel. För att ersätta förlorade bilnycklar, är det bäst att börja med en låssmed, eftersom de är oftast mycket billigare än återförsäljarna. I vissa fall, dock, är en resa till generalagenten behövs. Om bilen är låst, måste du ha en lockout tjänsten utförs. I många fall behöver du också byta ut din fjärrkontroll nyckelbricka. Saker du behöver
fordonsregister
Insurance Information
statligt utfärdat ID-kort eller körkort
Fordonets registrerade ägare
Replacement remote nyckelbricka (tillval)
Visa mer Instruktioner
borttappade nycklar
1

Samla all viktig information om fordonet, inklusive fordonets identifieringsnummer, år, märke och modell, fordons registrering och försäkring information. Ha ditt körkort eller statligt utfärdat identitetskort händig också.
2

Kontakta fordonets registrerade ägare om fordonet inte är registrerat i ditt namn, och be honom att komma till där fordonet befinner sig, eftersom låssmed kommer att kräva den registrerade ägarens tillstånd för denna tjänst. Addera 3

Call tre till fem låssmeder avseende priset på en viktig ersättare service och lock-out service, om det behövs, för din år, märke och modell fordon. Svara på alla de frågor som låssmed har om fordonet. Fråga operatören om låssmed är bunden och försäkrad, för att skydda dig. Operatören kan fråga om det sociala trygghetssystemet, och om fordonet har keyless inresa och en startspärr. För vissa fordon, kommer låssmed inte att kunna ersätta bilens nycklar och du måste ringa generalagenten. Mercedes, Volkswagen och Jaguar är exempel på bilar som endast återförsäljare kan göra nycklar för. Om låssmed meddelar dig om detta, ring återförsäljaravtalet och ombesörja att fordonet bogseras det via ett lastbilsflak.
4

Välj låssmed från gruppen du ringde som bäst passar din budget och tidsbrist , eftersom vissa låssmeder kan ta flera timmar att komma till din bil.
5

Vänta på låssmed för att komma fram och ge honom all information om bilen och dokumentation han ber om.
6

Watch som låssmed använder en "Slim Jim" eller andra verktyg för att låsa dina dörrar, om det behövs, och nyckel-liknande verktyg för att få nyckeln mönstret så han kan klippa en ny nyckel. När han har skurit nyckeln, kommer låssmed försöka para nyckeln till bilens passiva stöldskydd. På de flesta bilar kan en låssmed utföra denna uppgift, men i vissa fall kan du behöva besöka generalagenten. Fordonet startar inte utan nyckel parad med klappen, så du kommer att behöva inrätta en bärgningsbil. Det finns inget behov av ett flak, såvida din bil kräver en, eftersom bärgningsbil föraren kan fortfarande använda den skurna nyckeln för att låsa ratten och utföra andra pre-ang.
Förlorade Remote Fjärrkontroll
7

köpa en lämplig ersättare avlägsen fob från en lokal återförsäljare eller bildelar butik. på Internet
8

Logon och navigera din webbläsare till "Program Din Remote" hemsida. Klicka på tillverkaren av din bil på sidofältet till vänster på skärmen.
9

Klicka på den modell av ditt fordon på följande sida.
10

Hitta årsmodell på din bil på nästa sida och klicka på länken som läser "programmeringsinstruktioner" bredvid bilens årsmodell. Om din bil inte finns med i listan, kontakta din lokala återförsäljare serviceavdelning för programmering instruktioner.
11

Följ instruktionerna på bilens sida att programmera fjärrkontrollen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71544.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.