Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ford Taurus Mirror Installationsinstruktioner

Speglarna på Ford Taurus funktionen drivs styrförmåga. På grund av detta, måste du ta bort den inre dörrpanelen för att komma åt kablaget för spegeln. Om spegeln sönder eller slutar fungera, kan du ändra det själv med några vanliga verktyg. Du kan köpa speglar ersättare OEM från Ford för en rejäl pris, eller så kan du välja att handla på nätet för en direkt-fit eftermarknaden spegel och spara ännu mer pengar. Door Panel

Byta spegeln kräver avlägsnande dörrpanelen så att du kan komma åt spegeln hårdvara. Sätt ner fönstret och ta ur nyckeln ur tändningen så att du inte får oavsiktlig överspänningar. För att ta bort dörrpanelen, ta bort skruvarna. En är på insidan kanten, och den andra är på ytterkanten. Sedan använder du en skruvmejsel för att bända loss listen på insidan av spegeln runt högtalaren och ta bort den lilla bulten ovanför högtalaren. Avlägsna skruven från mitten av dörrhandtaget cup. För att ta bort luckan på bakstycket handtag, bända bort dörrpanelen med en liten kåpa verktyg eller skruvmejsel.

Nu att alla de mindre elementen tas bort, bänd dörrpanelen bort av dörrkarmen nog att du kan nå in och koppla bort kablaget modulen dörrkontroll och innerbelysning (om tillämpligt). Dra panelen bort. Ta bort högtalaren.
Borttagning av spegelglas


Med dörrpanelen ur vägen, kan du komma åt spegeln och kablaget. Lossa insticksanslutningen av kablaget till spegeln som är monterad på dörrkarmen.

Spegeln har tre dubbar foder som genom dörrkarmen och behålls av tre muttrarna på insidan av dörrkarmen. Använd en spärr och djup uttag för att ta bort muttrarna. Tappa dem in i håligheten i dörrkarmen. Från utsidan av bilen

, tryck försiktigt ner och dra upp på spegeln för att bryta förbindelsen packningen av spegeln på dörrkarmen. Att utsättas för miljön, kan packningen vara torr och fastnat i dörren. Var försiktig så att du inte tappar spegeln eller repa lacken på dörren av Taurus När förseglingen är gratis.

När du drar spegeln bort från dörren, mata ström kabeln genom öppningen av dörren ram. Om den nya spegeln inte kom utrustade med en ny packning eller du måste återanvända den gamla.
Installera Mirror

att installera ny spegel, tvärt om. Var noga med att ansluta alla anslutningar kablaget. När det blir dags att installera dörrpanelen, justera snap-in hållare till sina respektive säten och försiktigt pressa dem inåt tills de snäpper på plats för att fästa panelen på dörrkarmen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71547.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.