Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar ett Bent torkararmen

Vindrutetorkare armar kan böjas för en mängd olika skäl . Från något så enkelt som att sätta på nya torkarblad till att ha dem frysta på vindrutan och allt däremellan . Om kurvan är svår , och nästan allt över 15 grader räknas som svår , ingen mängd att försöka fixa det kommer att hjälpa till , och det kommer att behöva bytas ut , kan dock smärre böjar eller rynkor framgångsrikt böjas tillbaka på plats så din vindrutetorkare att fungera lika bra som ny . Instruktioner
1

Leta själva böjen i armen och dra försiktigt bladet bort av vindrutan .
2

visuellt jämföra den böjda armen med den icke - böjda armen på den andra sidan av vindrutan . Torkararm är tillverkade av relativt mjukt och smidbar metall , så börja genom att försöka sakta böja armen tillbaka till de visuella aspekterna av den icke- böjda armen .
3

Släpp armen och tillåta själva torkarbladet att sitta på vindrutan . Leta efter eventuella luckor mellan gummi blad och vindruta . Det kommer inte att bli något med ett ordentligt böjd torkararmen.
4

Ta bort eventuella mellanrum mellan blad och glas genom att göra små små tryck böjer på torkararmen . Det behöver inte göras för att en exakt vetenskap , det behöver bara vara nära , eftersom armen är fjäderbelastad och eftersom bladet är av gummi , kommer det att naturligt böjas till konturen av vindrutan .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71561.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.