Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en spiral Bolt Extractor

En spiral bult extractor hjälpmedel dig att ta bort fästelement som har brutit ut i en gängad del. Spiralen bult extractor har en fyrkantig ände som du säkert i en T-handtag och ett avsmalnande ände som har en vänsterhänt spiral. När du drar åt den vänsterhänt spiral, lossar högerhänt fästelement. När du vrider spiralen bult extractor, gäller inte trycket på sidan av bulten extractor, eftersom spiralen fläkten kan knäppa och förvärra problemen med att ta bort den trasiga fästelement. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Skinnhandskar
Reversibel borrmaskin motor
Borr satt
Körnare
Hammer
Tap T-handtag skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt på dig skyddsglasögon och handskar läder.
2

Lokalisera storlek borr behövs för din spiral bult extractor. Du hittar den storlek borr stämplat på spiralskruven fläkten eller tryckt på utsuget förpackning.
3

Sätt in borren i borrmotorn och dra åt chucken att säkra borrkronan .
4

Rikta den skarpa punkten av körnare med mitten av den trasiga fästelement och slå den bakre änden av centrum stansen med hammaren för att lämna en fördjupning för att hålla borren på plats.
5

Borra hålet i den trasiga bulten djupet krävs av spiralskruven extractor som anges av tillverkaren.
6

Omvänd borrmotorn att dra borrkronan från hålet.
7

Infoga spiralskruven extraktorn i kranen T-handtaget skiftnyckel och in spetsen på extraktorn i hålet, som du borrade in i den brutna fästelementet.
8

Öppna kranen T-handtaget moturs för att tvinga spiralskruven extraktorn in den trasiga bulten tills skruven extractor bottnar i hålet.
9

Fortsätt att vrida kranen T-handtag skiftnyckel moturs för att avlägsna den trasiga fästelementet. Använd inte överdriven kraft på T-handtag, så du kan bryta spiralen skruv utdragare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71563.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.