Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Honda Glödlampa Element Headlight

glödlampan i Honda Element är en liten halogen kapsel kvar inuti strålkastare församling. De små glas glödlampor är ljusare och mer hållbara än de gamla sealed beam-enheter. Dock använder de en inre gas och måste hanteras med försiktighet. Alkaline och olja i mänsklig hud kan ta bort den skyddande beläggningen på glaskolven och skapa en värme-plats. Detta kommer att äventyra livslängden på lampan eller göra den obrukbar från början. Saker du behöver
Latexhandskar
Spårskruvmejsel
Ersättningslampa (del # 9003)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven till Honda Element.
2

Släck lyset på och bestämma vilken glödlampa som behöver bytas. Stäng av strålkastarna och slå bort nycklarna från tändningen. Kontrollera att strålkastarna omkopplaren inte är påslagen under bytet.
3

Ta kammarens luftintag på förarsidan bara om att ersätta den sidan. Använd en flat skruvmejsel för att avsätta den plastklämman och sedan vicka kammaren bort av aggregatet. Om du byter ut glödlampan passagerarsidan, sedan vidare till steg 4.
4

Lokalisera kablaget ansluten till glödlampan uttaget. Dra ledningsmattan från uttaget för att koppla bort det.
5

Dra Gummiskydd bort från baksidan av strålkastare montering. Observera att de två dragflikama är på toppen och botten av skon och att de två dräneringshål på boot är placerad längst ner.
6

Tryck glödlampan stoppbygeln inåt något, och lyft sedan upp den något att frigöra den från spärr. Sväng klippet utåt och bort från glödlampan.
7

Dra den förbrukade lampan från baksidan av strålkastare montering och kassera.
8

Sätt på latexhandskar innan att hantera den nya glödlampan.
9

Sätt i den nya lampan på baksidan av strålkastare montering. Den tredelade uttag av lampan passar bara i ett läge. Den enda stift ska vara på topp medan de andra två stiften kommer att vara på botten.
10

Sväng stoppbygeln tillbaka över baksidan av lampan och återuppta det i spärr.

11

Byt skyddande boot, och se till att placera den på rätt sätt. De dräneringshål ska vara på botten med en flik och en annan flik uppe på toppen av stöveln.
12

Anslut kablaget utlopp tillbaka i uttaget på den nya lampan och sedan testa strålkastaren till se till att den fungerar ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71566.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.