Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en Headlight Bulb på Chevy TrailBlazer

De strålkastare lökar på Chevy TrailBlazer nås på baksidan av strålkastare montering. Medan det finns kontroverser om huruvida du tar bort den främre grillen krävs, kommer detta att hjälpa dem med mindre än flinka fingrar och brist på handen fingerfärdighet. Medan bort grillen kan verka skrämmande, det är inte så svårt. Det visas instruktioner på TrailVoy.com (se Resurser), men ett gratis medlemskap krävs. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven till TrailBlazer och lokalisera de fyra klämmorna på toppen av grillen. De är jämnt fördelade längs den övre grillen sektion. Dra grill ut mot dig för att avsätta fyra clips. Använd en skruvmejsel om det behövs men vara noga med att inte gå sönder eller spricka grillen.
2

Flytta till botten av grillen på en sida, antingen vänster eller höger. Det finns två klämmor till underdelen på plats på vardera sidan. Placera fingrarna mellan grillen och stötfångaren och dra en sida ut och sedan den andra sidan.
3

Flytta fingrarna upp till gjutningen av grillen att gränserna mellan det övre strålkastare sektionen och den nedre rinnande ljus delen av strålkastare montering. Det finns ytterligare två hållare per sidan av pressorganet. En är på kanten av varje sida av listen. Att få fingrarna i mellan kommer att vara lite tight tills insidan klippet är från sätet. Haka utsidan sista och sedan upprepa detta steg för den motsatta sidan.
4

Support grillen i mitten med ena handen ovanpå och en hand på botten. Dra grillen försiktigt bort från TrailBlazer att avsätta den sista klämman bakom Chevy fluga emblem. Ställ grillen ur vägen när den inte faller eller repas.
5

Lokalisera de två kvarhållningsfliken konsoler högst bakre kanterna på pannlampan. Den inre flik närmast huven låsmekanismen är mer synlig. Utsidan Fliken är närmast den sida fender men ner lägre mellan den främre ramen järnväg och baksidan av strålkastare montering. Dra båda fliken parentes upp ca 2 inches att anpassa hålet i flikarna till chefen för låspinnen och sedan vicka strålkastare församling framåt.
6

Ta bort det svarta gummiskyddet från strålkastaren dig " re ersätta. Notera att den yttre lampan närmast fender är det halvljus-och insidan glödlampan är helljus.
7

Lossa kablaget från baksidan av strålkastaren lamphållaren och vrid hylsan motsols en tredjedel av en sväng för att ta bort den från baksidan av enheten.
8

Ta bort och kassera den gamla glödlampan. Utan att vidröra glaset i nya strålkastare, in den nya lampan i baksidan av monteringen och rikta in skårorna i glödlampan till spåren i aggregatet. Skjut in något att sätta lampan och slå sedan en tredjedel av ett varv medurs för att låsa strålkastaren på plats.
9

Byt ut den svarta gummiskyddet och se till att den sitter mot plast fläns pannlampan för att förhindra fukt glödlampan, sockel eller intern montering område.
10

Tryck pannlampan in i håligheten utan att fästa styrpinnarna och sedan testa lampan (er) genom att vrida på strålkastare. Stäng av strålkastarna och skjut enheten i längre efter att passa in styrpinnarna till sina sittplatser hållare och ersätta fliken parentes för att låsa enheten på plats.
11

Byt grillanordningen genom att börja med varje sida -gjutning klipp, sedan rosettformad klipp, sedan de nedre och övre clips. Skjut in på grillen montering på plats av respektive clips och hållare sittplatser.
12

Stäng huven efter att se till att skruvmejseln, gamla glödlampan och förpackning har avlägsnats.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71636.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.