Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ändrar strålkastarna på en Chevy Impala

En av de mest populära full storlek sedans i General Motors familj, var Chevy Impala först infördes 1958. Fram till 1977, använde den runda sealed beam enhet strålkastare, som krävs att ta bort yttre bezel trim. Under sin sjätte generationerna redesign, bytte det till kvadratiska sealed beam strålkastare tills det avbröts tills en tvåårig återinförande 1994-96. Den sjunde generationen infördes kapslar halogen strålkastare. Från år 2000 till 2009, har det gått igenom två mer omdesign och är nu en framhjulsdriven modell, till skillnad från sina äldre versioner. Saker du behöver
Ratchet och Hylsnyckelsats
spårskruvmejsel
gummihandskar eller ren butik trasa
Ersättningslampa (er)
Visa fler instruktioner
1

Slå strålkastarna på att avgöra vilken strålkastaren är utbränd. De låg-beam strålkastare är på den yttre kanten av strålkastare montering, medan helljus strålkastare är på innerkanten. När du har fastställt lampan (er) som behöver bytas ut, stänga av strålkastarna stänga och se till att det förblir avstängd under bytet.
2

Lokalisera strålkastare församling fästskruven på toppen av strålkastare montering, om tillämpligt. Tidigare modeller tillverkade före 2006 kan kräva avlägsnande av luftintaget baffeln för att komma åt enheten behåller parentes.
3

Lokalisera de två fästvinklarna pannlampan ligger på baksidan övre kanten av strålkastarens montering. Använd en skruvmejsel som hävstång vid behov dra konsolerna uppåt för att avsätta dem.
4

Vicka på pannlampan framåt, försiktigt så att inte repa linsen eller stötfångaren av Impala. Det finns tre kabelhärvor fortfarande är ansluten till de lätta sockets i strålkastare montering, så se till att inte dra ut för långt - precis tillräckligt för att få åtkomst med handen bakom aggregatet
5

. Ta bort gummiskyddet tätning respektive strålkastare du byter genom att dra det på baksidan av enheten.
6

Lossa kablaget ansluten till strålkastaren uttag att koppla ur det.

7

Vrid strålkastare uttag 1/4 varv moturs för att koppla bort den från strålkastare församling och sedan extrahera den från enheten.
8

Använd gummihandskar eller en ren butik trasa för att hantera ersättningslampa. Touching glaset på glödlampan kommer att förkorta sitt liv eller skada den helt och hållet. Sätt in den i strålkastare montering och rikta in flikarna på lamphållaren till spåren i pannlampan. Den kommer att passa in i aggregatet endast i ett läge.
9

Vrid strålkastare 1/4 varv medsols för att låsa den på plats. Anslut kabelstammen
10

tillbaka i lamphållaren och sedan testa strålkastare för korrekt drift före återmontering av strålkastare montering till Impala. Var noga med att släcka ljuset tillbaka av efter testning.
11

tillbaka gummiskyddet och återställ sedan pannlampan på plats genom att rikta in styrpinnarna bakom den till de mottagande pluggarna på baksidan av enheten kaviteten. Skjut stiften på plats ordentligt och sedan ersätta de fästvinklarna ner i låsläge.
12

Byt strålkastare församling fästskruv eller luftintag baffeln och sedan ta bort de verktyg och gamla glödlampa. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71638.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.