Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Light Bar Från toppen av en Jeep Liberty

Ta bort fabriksinstallerade ljus bar från taket på en Jeep Liberty Renegade är en mycket enkel uppgift. Light Bar är bultad till taket, så om den tas bort och inte ersätts, måste du ta itu med monteringshålen under stången. Fabriken Light Bar rymmer fyra lampor som är avsedda för användning i terräng och är tillverkad i ABS-plast. Om ditt ljus bar skadas, kan en ersättning erhållas vid en bärgning gård eller Jeep återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Metric Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på de fyra skruvarna som håller fast ABS locket på ljuset bar. De ligger längs den bakre kanten av ljuset bar och skruva in ljuset bar förstärkning på taket. Ta bort de fyra skruvarna med en stjärnskruvmejsel
2

. Se till att sätta skruvarna på ett säkert ställe så att du kan återanvända dem senare för att installera ljuset bar locket.
3

Lyft bakkanten av ljuset bar och skjut det framåt . Locket måste glida tillräckligt långt fram för att frigöra den främre kanten från ljuset bar förstärkning. Lyft locket på taket och ställ den åt sidan.
4

Lokalisera bygeln sele som ansluter till kabelnätet. Den är belägen på vänster sida av stången mellan de första och andra lampor. Koppla den elektriska kontakten, försiktigt så att inte bryta spärren på kontakten.
5

Leta upp och ta bort de fyra fästskruvarna på insidan av ljuset bar förstärkning. Avlägsna muttrarna med en hylsa och spärrskaft. Lyft ljuset bar bort från taket medan försiktigt mata bygeln sele ut genom hålet i armeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71660.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.