Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort bakljus Lens på en Jeep Liberty

Den bakre bakljusaggregat lossnar från Jeep som en enhet, och linsen formas till församlingen. Om linsen skadas, måste du byta hela aggregatet som en komplett enhet. Den bakljusaggregat är fäst på baksidan av jeep med två skruvar och två dubbar boll som du kan nå efter öppna bakluckan av Jeep. Byta glödlampor görs också genom att ta bort denna församling, eftersom detta är det enda sättet att komma åt dem. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din Jeep Liberty. Lokalisera de två skruvarna som håller bakljusaggregat i Jeep. De är belägna på den inre kanten av bakljusaggregat.
2

Ta bort de två skruvarna med en Phillips skruvmejsel. De är inskruvade i små plast nötter, som pressas till plåten av kvartalet panelen. Spara skruvarna för senare återmontering av enheten.
3

Dra ut på bakljusaggregat tills enheten lossnar från de två bollen dubbar som är belägna på den yttre kanten av ljuset. De kommer att dyka rätt ut om du drar rakt ut från kvartalet panelen.
4

Ta ledningsnätet från baksidan av enheten och ta bort hela enheten från Jeep. Du kan nu komma åt lamporna och ta bort dem om det behövs för att byta eller att överföra dem till en ny enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71661.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.