Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter motståndet Pack på en Jeep Liberty

fläktmotorn resistor pack till Jeep Liberty ligger bakom handskfacket och kan nås genom att arbeta igenom handskfacket öppningen. Motståndet pack är ansvarig för att kontrollera hastigheten på fläktmotorn när vredet på värmaren kontrollpanelen är påslagen. Resistorn pack är i grunden en grupp av trådar som begränsar den mängd elektricitet som strömmar genom dem till motorn, att kontrollera hastigheten på motorn genom att variera strömmen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket och lokalisera värmaren pack motor resistor på A /C-huset bakom det. Du kommer att kunna komma åt skruvarna och elektriska kontakter genom öppningen.
2

Tryck spärren som håller fast den elektriska kontakten till motståndet pack. Dra ur elkontakten från motståndet förpackningen. Lägg den åt sidan så att den inte skadas.
3

Lokalisera de två fästbultarna på motståndet förpackningen. Ta bort de två fästbultarna som håller motståndet pack med en hylsa och spärrskaft. Du måste sätta en förlängning på spärren för att nå skruvarna.
4

bort motståndet pack från VVS-huset och ersätta med den nya motståndet pack. Montera de två fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft tills säker.
5

Anslut den elektriska kontakten, se till att låset på kontakten snäpper fast. Testa nya motståndet genom att vrida nyckeln till "On" läge och vrid fläktmotorn väljaren till "Low" läge. Cykla väljaren genom de hastigheter för att kontrollera att motståndet fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71662.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.