Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort OnStar

OnStar tjänster kan vara mycket användbar för bilägare, ger ovärderlig trygghet och diagnostiska funktioner. Men använder OnStar kostar pengar, och om du väljer att inte fortsätta tjänsten, varför hålla utrustningen? Även om det är osannolikt att de skulle göra det, är OnStar fortfarande kan spåra dig via GPS, titta på dig på kameran och kontrollera olika aspekter av din bil-så länge du fortfarande har onstar utrustning installerad och ansluten. Men att ta bort onstar modulen från din bil är lätt att göra. Instruktioner
1

Öppna din stam. Ta bort badkaret locket från mitten av stammen golvet och ställ den åt sidan.
2

Avlägsna plattan bålen fönsterbräda. Detta är plasten trim längs den undre bakre kanten av stammen. Skruva loss de fyra last-net kontakterna närmast dörren av stammen. Två av dessa ligger i bakluckan s golv, och två håller sillplankan på. Dra försiktigt plåten uppåt för att ta bort det.
3

Skruva ur de två återstående kontakterna på höger sida av bålen. Ta tag i kanten på den högra panelen och dra loss den, lyfta den försiktigt för att rensa kontakten dubbar.
4

Koppla onstar lådan som ligger bakom den högra panelen. Efter att ha dragit panelen loss, ska du nu kunna komma åt den. Koppla de tre kontakterna på den nedre främre sidan av OnStar rutan för att inaktivera den. Om du vill kan du skruva loss och kassera hela rutan som en extra försiktighetsåtgärd.
5

tillbaka sidopanelen och sillplankan, och skruva alla kontakter igen


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71663.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.