Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kan jag Gör min Bilbarnstolar?

Göra om läder bilbarnstolar är ett bra sätt att lägga andrahandsvärde till bilen och göra bilens interiör allmänhet ser trevligare. Även om du kan ta bilen till en professionell för att ha dem reupholster sätena för ett pris, kan du återuppliva oftast dina egna lädersäten bil med din egen billig städning och förnödenheter klädsel. Rengör Seats

Innan du gör något som kommer att reparera lädret och återuppliva det, se till att du rengör lädersäten med en flytande tvål som kan torka bort smuts som kan ha fäst sig till ytan av läder. Sug upp eventuella större bitar av smuts som kan ha blivit inbäddade i spåren eller veck av själva sätet. Innan du lägger någon annan olja som kommer att återuppliva läder, se till att allt vatten och tvål har utplånats från sätena, med en ren trasa eller en hårtork så det är helt torrt.
Conditioning Läder

Genom att lägga till en läder balsam till det gamla, väderbitna något och törstiga lädersäten i bilen, kan du snabbt återuppliva det nya utseendet och livslängd skinnklädsel. De flesta av dessa kommer i krämer och oljor och köps på din lokala bildelar eller järnaffär. Lägg dessa balsam i ett antal skikt, beroende på hur länge den har varit sedan lädersäten var senast rengjord och konditioneras. För törstigare mängder av läder som inte har behandlats på ett tag, lägga till en andra eller ens tredje päls. Vänta på balsam i blöt i lädret innan du polera ut det, lägga till ytterligare en kappa eller sitta på den.
Byte Läder
p Om lädret är spruckna eller chaffed, kommer rengöring och konditionering gör ingenting för att reparera detta, eftersom lädret inte kommer att växa ihop igen. Detta innebär att du kommer att behöva gå till en bärgad skinnfåtölj butik om du inte vill ta den till en professionell läder auto upholster och känner dig bekväm att göra jobbet själv. Dessa läder upholsters är få och långt mellan, så typiskt nya läder bil klädslar skeppas in från av staten eller ibland ut ur landet. Men om du tror att du kan göra om de nya läder bilsäten själv, kommer detta att vara mycket billigare sätt att göra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71693.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.