Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man mäter ström från ett bilbatteri

En bil batteri är en kritisk del av ett fordons elsystem. Batteriet levererar elektrisk energi som en bil behöver för att starta motorn, tillsammans med möjligheten att köra flera elektriska apparater (t.ex. strålkastare eller en stereoanläggning). Varje bilbatteri är klassificerat som hur mycket ström batteriet kan leverera under extrema förhållanden. Vissa bilar kräver mer elenergi än andra, och därför välja rätt batteri för en sådan bil är kritisk. Med hjälp av en mätanordning, såsom en amperemeter, är till hjälp med att fastställa vilken batteri att köpa för en bil. Saker du behöver
amperemeter med elektrisk klämma leder
Automobile med installerat batteri
Slip-gemensamma tänger
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Med hjälp av tång, hålla bulten på den positiva (röda) batterikabeln terminal. Med hjälp av skiftnyckel, Lossa muttern och ta bort den positiva polen batterikabeln från batteriets pol.
2

Fäst den positiva (röda) amperemeter leda till positiva batteripolen. Fäst den negativa (svarta) amperemeter leda till positiva batterikabeln terminal.
3

Slå på amperemetern. Om strömmen flödar ut ur batteriet, kommer amperemeter ge en icke-noll-läsning. När du är klar, stäng av amperemeter, koppla bort amperemetern leder från batteriet och kabeln, och anslut batterikabeln till batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71708.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.