Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Byta en Chevy Packning lastbil Intake

Intaget packningen är en bit av karbonat metall som bildar en barriär mellan avgas intaget och motorblocket. Detta område av motorn är utsatt för en enorm press, en tät förslutning är avgörande för funktionen hos motorn. Byta Chevy intag packningen är en svår uppgift som inte bör prövas av någon som inte har mekanisk erfarenhet. Verktyg och material

Många verktyg behövs för demontering och montering av intaget packningen. Många slangar, klämmor, skruvar och muttrar måste tas bort under processen. En omfattande uppsättning av uttag och en bra spärr är ett måste. För att ta bort slangklämmorna, är en platt skruvmejsel behövs. Det är också en bra idé att ha en Phillips-skruvmejsel hands. Några av bultarna kan vara svårt att få till om du inte har en flexibel förlängning. Du kommer också behöva lite flytande packning för att täta intag av eventuella brister i metallen.
Insug Demontering och montering

Börja ta bort intaget packningen genom att koppla loss batteripolerna och därefter avlägsna alla enskilda delar på ovansidan av motorn. Beroende på motorn, kommer monteringsplatser variera. Avlägsna blaster spole, spjällhus, luftintag eller förgasare och motorkåpor. Dalen pan kommer att exponeras när alla komponenter tas bort. Om möjligt, ta bort insugningsröret och tillbehör som en enhet. Ju mindre arbete du gör för dig själv, desto lättare installationen vara.

Använd en liten mängd olja eller fett för att hålla den nya intag packningen på plats medan installationen sker. Installera alla komponenter och insugningsröret efter packningen har ersatts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71710.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.