Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort sätena från en nissan xterra

Ta bort säten från Nissan xterra kan du ersätta eller återställa dina platser. Om en sittdyna eller ram skadas, kanske du vill ersätta den med en ny stol eller reparera den del av sätet som är skadad. Ta bort dem från lastbilen gör dem lättare att arbeta på och proceduren är enkel nog att det kan spara tid. Det är bara fyra bultar i framsätet ramar som behåller dem och de kan tas bort med en sockel eller skiftnyckel. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Ratchet
Metric skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
bort framstolarna
1

Skjut den främre sätet för din Nissan Xterra hela vägen tillbaka på ramen. Lokalisera de två skruvarna på golvet ombord som fäster stolen till golvet.
2

Ta bort de två fästbultarna på framsidan av sitsen med en hylsa och spärrskaft eller en skiftnyckel. Spara bultarna så att du kan återanvända dem för att installera sätet.
3

Skjut sätet hela vägen fram för att lokalisera och ta bort de bakre fästskruvarna. Det finns två av dem, och de är på baksidan golvplattan precis bakom sätet.
4

Lokalisera den elektriska kontakten på bältet fäst den inre sidan av sätet. Den korta avsnitt av bilbälte som du ansluter skulderbältet in är fäst vid sätet, men kontakten är kopplad till bilens kabelstam. Det måste kopplas bort innan du tar bort sitsen. Dra ur kontakten, lossa låsspärren på kontakten och om ledningsnätet på golvet
5

. Lyft ut sätet i fordonet genom dörröppningen. Addera bort baksätena
6

Lokalisera de fyra skruvarna för lägre kuddar i baksätet. Det finns två bultar som håller varje kudde framför sätet på golvet ombord.
7

Ta bort de fyra bultarna med en hylsa och spärrskaft. Lyft upp och dra framåt på den nedre spärren kudde för att ta bort den från trucken. Dra dynorna ut genom dörröppningen.
8

lokalisera och ta bort bultarna som håller ryggstödet på plats. Det finns en skruv på utsidan nedre hörnet på varje ryggstöd, mot ytterväggen av lastbilen.
9

Släpp sätet spärren som du vill använda för att fälla ryggstöden framåt och lyft utsidan hörn av ryggstödet uppåt. Skjut ryggstödet ur hållaren på det inre hörnet och ta bort den från trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71712.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.