Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man ändrar Lampor på en nissan xterra

Ändra strålkastare lökar på din Nissan Xterra när du märker en är svag eller inte fungerar . Lampor som har slutat arbeta utgör en fara eftersom förarens sikt sänks . Lökarna är tillgängliga på alla Biltema och kan köpas i par eller en i taget . Byt ut lamporna tillsammans för bästa prestanda och synlighet . Instruktioner
1

Öppna huven på din Xterra . Lokalisera baksidan av strålkastare montering och ta bort ledningarna kontakten på baksidan av lampan . Lossa låsspärren på kontakten och dra kontakten rakt ut .
2

Placera låsringen på baksidan av strålkastare montering och vrid motsols . Dra ringen på baksidan av huset och ställ den åt sidan .
3

Avlägsna lampan genom att dra den rakt ut från huset . Sätt i den nya lampan i huset och montera låsringen . Vrid ringen medurs tills den låses på plats .
4

Skjut den elektriska kontakten på baksidan av lampan tills den snäpper på plats . Upprepa dessa steg och byta lampan på andra sidan av lastbilen .
5

Stäng huven och se till att den är låst ordentligt . Slå på lamporna och testa dem för att kontrollera att de fungerar korrekt och att både hel-och halvljus fungerar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71718.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.