Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en motor Värmefläkt i en Dodge Stratus

Byte av fläktmotor i Dodge Stratus kommer att förbättra sikten, komfort och säkerhet. Den fläktmotor levererar varm luft till defroster, värmare och luftkonditionering i Stratus. Utan den kommer du inte att kunna hålla fönstren klara på vintern, och den värme och luftkonditionering kommer inte att ge komfort i kupén på bilen. Projektet är inte komplicerat och kan göras hemma på några minuter. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
SAE och metrisk hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Leta fläktmotorn under passagerarsidan av instrumentbrädan. Det är på den bortre änden och är fäst vid HVAC bostäder med två skruvar och två ark nötter metall.
2

Lossa kablaget på undersidan av fläktmotorn. Den är kopplad till fläkten motståndet, och du kommer att behöva för att frigöra låset genom att trycka på fliken och sedan dra kontakten löst.
3

Ta bort de två skruvarna med en Phillips skruvmejsel och lägg dem på en säker plats. Ta bort de två muttrarna plåt som finns på baksidan kanten av motorn med en hylsa och spärrnyckel och ta bort motorn genom att sänka den ur huset.
4

Byt fläkten med en ny blåsenhet . Fläkten på dessa enheter är balanserad till motorn så att du behöver en komplett utrustning för att ersätta den gamla fläktmotorn.
5

Höj nya fläkten på plats och montera de två muttrarna plåt. Sätt i de två skruvarna och dra åt dem med en Phillips skruvmejsel. Dra åt muttrarna plåt med en hylsa och spärrskaft.
6

Installera den elektriska anslutningen på fläktens motstånd. Det kommer att klicka när den är låst i kontakten på motståndet.
7

Testa fläktmotorn genom att cykla igenom alla hastigheter för att säkerställa att den fungerar korrekt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71719.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.