Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Durango Bumper

Ta bort den främre stötfångaren från en Dodge Durango kan du lägga en eftermarknad enhet eller en ny stötfångare ska yours skadas. Stötfångaren är fäst vid ramen av den Durango med inre och yttre ram fästen och kan tas bort om grundläggande handverktyg. Stötfångaren är tung, så att ha en hjälpare kommer att göra bort det lättare. Om din Durango har dimljus i stötfångaren, måste du koppla från dem innan du tar stötfångaren ur trucken. Saker du behöver
Jack
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Support stötfångaren med en domkraft så att den inte sjunker då bultarna avlägsnas. Öppna huven på lastbilen och lokalisera de elektriska kontakterna på baksidan av dimstrålkastare om din bil har dem. Tryck på låsspärren på kontakten och separera den från bilens kabelnät. Gör detta för båda lamporna.
2

Ta bort plasten push-in som ansluts luften dammen till fästet på den nedre kanten av stötfångaren. De knäppa bara ut och kan nås från utrymmet mellan radiatorn stöd och grillen. Når ner till nederkanten och konsolen kommer att vara där.
3

Dra tillbaka den främre liner styrhytten där den möter framsida framskärm. Bakom den hittar du två skruvar som fäster yttre stötfångare konsoler till ramen. Ta bort de två bultarna med en spärrhake och-nyckel på båda sidor av trucken. Spara skruvarna för användning när nya stötfångaren är installerad.
4

Leta bultarna som håller fast stötfångaren till de inre stötfångare monteras på insidan av ramen järnväg. De kan nås från toppen inuti utrymmet mellan kylaren stöd och grillen. Ta bort dessa fyra bultar med en socket och ratchet. Kontrollera att stötfångaren stöds eftersom det är nu löst från fästena.
5

Skjut stötfångaren framåt, separera den från ramen på lastbilen. Sänk försiktigt ner stötfångaren till marken eller flytta det till en säker plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71730.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.