Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man blir en ASE mekaniker

Det nationella institutet för Automotive Service Excellence, eller ASE som det ofta kallas, grundades 1972 i syfte att skapa en uppsättning standard av professionalism inom bilreparationer fältet. ASE erbjuder certifiering över hela spektrat av lediga roller inom området. Kvalificerade tekniker kan bli ASE certifierade av passerande ASE tester, som administreras två gånger per år i storstadsområden runt om i USA. Saker du behöver
Två års yrkeserfarenhet
nr 2 penna
Visa fler instruktioner
1

Få ett jobb reparera fordon. Alla måste börja någonstans. Oavsett om du har att vända skiftnycklar hela ditt liv eller har ingen aning om hur man byter olja, måste du arbeta i två år innan du kan få en ASE certifiering. Med förhållandet mellan kvalificerade tekniker till lediga jobb krympande varje år, bör det inte vara svårt att hitta en butik villig att anställa dig.
2

Betala din medlemsavgift. När du först få hyras på en butik, förvänta dig inte att vara den ledande mekanikern höger utanför bat. Du måste bevisa att du kan lära dig och bli en tillgång till butiken. Många ASE lektor Tekniker började sopa golv och rengöring badrum.
3

register för ASE test som passar dina arbetsuppgifter och kompetens. Du kan registrera online på ase.com eller via e-post genom att plocka upp en broschyr ASE certifiering från din arbetsgivare. Det finns 14 olika testområden, var hänförlig till olika arbetsroller.
4

noga studera för testet. Om du inte förbereda sig för testet, kommer du att misslyckas utan tvekan. De testfrågor är utformade för att inte bara testa dina kunskaper om bilreparationer, men att testa din förmåga att tänka i ansiktet av onormala omständigheter. Du kan köpa studiehandledningar direkt från ASE för varje test.
5

Få en god natts sömn innan tentan och äta gott. Om du inte testet, kommer du att få vänta sex månader innan man kan ta det igen. Så, ge dig själv den bästa chansen till ace det genom att se ditt sinne och kropp är redo att utföra.
6

Ankomst på testcentret tidigt och beväpnad med flera nr 2 blyertspennor.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71732.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.