Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Blind Spot Mirror

En blind fläck spegeln är en liten "fish eye" spegel som fäster vid sidan spegeln på bilen, så att du kan se din blinda fläck bättre. Det finns ett antal orsaker till att du vill byta din blinda fläck spegel. Kanske det är knäckt, eller kanske du fäst den på fel plats på din sida spegel. Lyckligtvis, speglar i döda vinkeln är väldigt lätt att byta och ganska överkomligt. Saker du behöver
WD40
spritsudd
Ny döda vinkeln spegel
Visa fler instruktioner
1

bort din gamla döda vinkeln spegel. Ofta kommer den självhäftande baksida på spegeln inte ur fläcken utan att använda ett smörjmedel eller lösningsmedel. Använd WD40 att lösa upp limmet. Den gamla döda vinkeln spegel ska glida rätt ut utan att skada den huvudsakliga spegeln.
2

Rengör huvudsakliga spegel med en alkohol dyna. Försiktigt gnugga spegeln, ta bort överflödigt lim eller skräp. Detta kommer att hjälpa den nya döda vinkeln spegel pinne bättre.
3

Köp en ny blind fläck spegeln. Dessa finns tillgängliga på de flesta bildelar butiker, bensinstationer och automatisk reparation garage. De kan oftast köpas för runt $ 10. Den döda vinkeln spegel på vänstra kanten av sidan spegeln
4

Place. Fäst spegeln med självhäftande baksida och se till att placera den ordentligt i rätt position. Gör detta när du sitter i förarsätet, så att du kan placera spegeln efter dina behov.
5

Ta bilen på en provtur runt kvarteret för att se spegeln är placerad för att passa dig . Du kan behöva justera den huvudsakliga spegeln lätt att uppnå önskad placering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71736.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.